Employement Forum UVUniversitat de ValènciaUV General FoundationUVjob Logo del portal

El Fòrum virtual d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València se celebra el dia 30 de març de 2021. És un esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, en col·laboració amb la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació , el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquest centre. Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtenir el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

Particiapant enterprises
 • ACTIVA ACTIVIDADES FORMATIVAS
  Som una empresa d'implantació nacional, amb 30 anys d'experiència en l'àmbit dels serveis educatius, dedicada a l'organització i desenvolupament d'activitats que reforcen i complementen la formació de l'alumnat. Hem adaptat els serveis i productes a les necessitats dels nostres clients i de la realitat social de cada moment i oferim una àmplia oferta d'activitats tant presencials com en línia, dirigides a totes les edats.
 • Sector: Education
  Tipus: Private ownership
  Avda. de Portugal 39 1ºC. 26001 Logroño, La Rioja
 • ARTS FOR LEARNING
  El nostre sistema combina dos conceptes molt importants a l'hora d'aprendre un idioma; la immersió lingüística i la participació en activitats en les quals l'alumne s'involucre. Hem dissenyat un complet calendari d'activitats per a tots els gustos i per a tots els nivells, de manera que els xiquets s'integren en un mètode que els permeta absorbir l'idioma de la forma més natural i sense rebuig.
 • Sector: Education
  Tipus: Private ownership
  Plaza L’Equip Crónica, 4 – bajo 46023 Valencia
 • BIG TRANSLATION AGENCY
  BigTranslation destaca per ser una agència que garanteix traduccions natives, gràcies a la seua gran comunitat de milers de traductors residents al país de la seua llengua materna. Som un partner clau en la internacionalització de negocis i ens especialitzem en els àmbits del eCommerce, màrqueting, retail, i turisme, entre altres sectors.
 • Sector: Commerce
  Tipus: Private ownership
  Av.Paret del Patriarca, S/N Pol.Ind.Moncada III 46113 - Valencia Spain (Europe)
 • CFP VERGE DE CORTES SOROLLA
  El CFP Verge de Corts València i el CFP Verge de Corts Sorolla són Centres concertats-privats i privats de Formació Professional de Grau Mitjà i de Grau Superior, pertanyen al Grup Educatiu i Formatiu Verge de Corts, un grup que compta amb més de 28 anys d'experiència en el sector d'Educació i Formació. El nostre pla de futur és mantindre i millorar la nostra professionalitat, per a aconseguir el compliment de la nostra missió i ampliar l'oferta formativa, per a continuar estant sempre en...
 • Sector: Education
  Tipus: Private ownership
 • INSERTA EMPLEO (Fundació ONCE)
  Inserta Empleo naix en 2009 amb el ferm compromís d'incloure a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. La formació i ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini, i el suport a l'autonomia personal són les màximes d'aquesta nova entitat sense ànim de lucre que prossegueix amb la filosofia de la Fundació ONCE basada en el suport a un col·lectiu en risc d'exclusió social al qual ha aconseguit obrir les portes d'un futur prometedor.
 • Sector: Third sector (Associations, Foundations, NGOs)
  Tipus: Public Entity
  Pasaje Ventura Feliu, 15. Entresuelo ; 46007-Valencia
 • JOB TRUST
  We specialize in providing luxury hotels and resorts in Greece and abroad with selected candidates that meet specific industry- and client-related demands. Through a process of recruiting, shortlisting, selecting and interviewing candidates locally in various countries we are able to assess each of our applicants and evaluate their language skills, their motivation, their adapting skills to stressful situations, their professional appearance and their personality. Our selection process has...
 • Sector: Consultancy
  Tipus: Private ownership
  40 Mitropolitou Kidonion Kalamaria 55131 Thessaloniki - Greece
 • PERIÓDICO DE AQUÍ
  El Grup El Periódico de Aquí va nàixer al novembre de 2010 i està present amb edicions impreses gratuïtes a València, La Ribera Alta, La Ribera Baixa, Camp de Morvedre, l'Horta Nord, l'Horta Sud, Camp de Tria, La Plana d'Utiel-Requena, La Serrana, Alt Palància-Alt Millars, així com PDFs de 32 pàgines descarregables gratuïtament de les províncies d'Alacant i Castell. Gestionem 4 webs Elperiodicodeaqui.com, que inclou tres edicions provincials; Viuvalencia.com dedicada a l'oci, cultura,...
 • Sector: Media
  Tipus: Private ownership
  Avenida Fausto Caruana 37-3000 46520 Puerto de Sagunto (Valencia)
 • SAMC (Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana)
  La Societat Anònima de Mitjans de Comunicació és l'empresa pública encarregada d'exercir el servei de radiodifusió i televisió d'àmbit autonòmic, de Titularitat de la Generalitat Valenciana, en virtut de la Llei 6/2016. Depén de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació i presta l'oferta i la difusió dels continguts a través de la plataforma que engloba mitjans digitals, televisió i ràdio, tots ells sota la marca À Punt. Emet íntegrament en valencià.
 • Sector: Media
  Tipus: Public Entity
  Centre de Producció de Programes de Burjassot, Polígon Accés Ademús, s/n, 46100,Valencia.
 • TECNOLINGÜÍSTICA
  Tecnolingüística és una empresa especialitzada en serveis lingüístics i de comunicació d'alta qualitat. Amb el compromís d'aprofitar el talent existent en la Universitat i de transferir els resultats de la investigació a la societat, en 2008 diversos professors de la Universitat de València funden aquesta empresa. Quatre anys després, es va desvincular de la institució que la va acollir al seu Parc Tecnològic per a consolidar-se com un referent en el sector per l'excel·lència dels seus serveis...
 • Sector: Education
  Tipus: Private ownership
  Plaza de Honduras, 26, 46022 Valencia (España)
 • VALENCIA PLAZA
  Som València Plaza, periòdic digital del grup Edicions Plaza, únic grup editorial de capital valencià. Un mitjà de comunicació que va nàixer en 2010 amb un clar enfocament econòmic i empresarial, matèria en la qual és un referent a València en àmbits com el financer, l'immobiliari o el de l'emprenedoria, i ha anat ampliant seccions (Culturplaza, Plaza Deportiva o Guia Hedonista) en les també és un referent. Sense oblidar la secció política, amb una redacció creixent que ha convertit aquest...
 • Sector: Media
  Tipus: Private ownership
  Roger de Lauria, 19, 46002 Valencia
 • ADEIT. University–Business Foundation of the University of Valencia
  The University–Business Foundation of the University of Valencia is an organization, with own legal personality, promoted by the Consell Social of the University of Valencia in 1989, whose objective is, on the one hand, that companies take advantage of the capacities of the University and, and on the other hand, to serve as a channel to transmit to the University the needs of companies and the productive sectors . The main axis are: - Training, specialization and recycling of university...
 • Sector: Education
  Tipus: Public Entity
 • Centre d'idiomes UV
  El Centre d'Idiomes de la UV aims to provide a service for the teaching of languages to all groups belonging to the University, also to all those people who, although outside the institution, want to learn a language using a specialized, professional and quality formula.
 • Sector: Education
  Tipus: Public Entity
 • EUROPE DIRECT
  Europe Direct Comunitat Valenciana is an information centre on the European Union that the Generalitat places at the service of citizens. It is a means of creating a public service of basic general information on all aspects related to European matters, facilitating the public seeking information and providing access to documents and publications. It contributes to creating a structure that offers citizens a direct, flexible and effective communication link with the European reality,...
 • Sector: Public Administration
  Tipus: Public Entity
  Palau de Castellfort C/ Cavallers, 9 - 46001 València
 • LABORA
  LABORA offers free public services that make it easier for people to access, maintain and improve employment under equal conditions; as well as satisfying employers their employment needs in the Valencian Community.
 • Sector: Public Administration
  Tipus: Public Entity
  Navarro Reverter Avenue, 2, 46004, Valencia
 • UVentrepreneurships
  UVentrepreneurships is a strategy designed to train in innovation and validate ideas and projects of social importance, to contribute to professional development and the improvement of the employability of its students, through specific training programs, entrepreneurship services, spaces and resources for innovation and a attractive and socially responsible brand.
 • Sector: Education
  Tipus: Public Entity
  Campus de Blasco Ibáñez: Calle Amadeo de Saboya, 4 bajo 46010 Valencia; Campus de Tarongers: Edificio de Institutos de Investigación. Planta baja. Despacho B.1. calle Serpis, 29 46022 Valencia
Visitor guide

Procediments per a participar: Empreses
Si és vostè una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València, pot contactar amb l'àrea d'ocupació i emprenedoria perquè l'informem de les condicions d'inscripció.
Les dades de contacte són:Procediments per a participar: Estudiantat
Participar al Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu.
Si ets estudiant/a o titulat/titulada universitari/a, és necessari que t’inscrigues prèviament a la jornada per tal d' obtenir un certificat d'assistència posterior.
Al Fòrum hi haurà taules rodones i un espai amb estands d'empreses.
Per a participar-hi, has de seguir aquestes instruccions:

 1. Accedeix o registra't al web http://www.uv.es/bolsadetrabajo
 2. Entra en l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria En línia" dins de la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interés
 3. Accepta les "Condicions Generals" i prem l'opció "Continuar"
 4. En inscriure't en l'esdeveniment, rebràs en la teua adreça de correu electrònic un enllaç i un codi d'identificació per tal d' accedir-hi el dia del fòrum
 5. Després del fòrum, i en el termini màxim d'una setmana, rebràs un correu per a que emplenes un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment
 6. A partir de la data indicada en aquest correu, podràs accedir a un certificat dins de la teua fitxa d'UVocupació (http://www.uv.es/bolsadetrabajo) que podràs lliurar al responsable del teu centre per a obtenir la teua qualificació

 

Per a obtindre el certificat d'assistència al fòrum, s'han d'acomplir tres condicions (totes necessàries)

1) Participar en les activitats proposades al "Programa"

2) Interaccionar com a mínim amb 5 empreses/entitats situades en la zona "Empreses participants"

3) Emplenar el qüestionari d'avaluació del fòrum que rebrás per correu electrònic després de l'esdeveniment. El qüestionari s'enviarà en el termini màxim d'una setmana després de la finalització del fòrum.
Accés a les sales virtuals
► Totes les videoconferències, ponència, estands d'empreses, etc. es realitzaran a través d'enllaços a sales virtuals de Blackboard.
Recorda que, en entrar en cada sala, en l'apartat "Nom" hauràs d'assenyalar el codi d'identificació que vas rebre per correu electrònic en el moment de la inscripció. Sense indicar nom ni cognoms.
► Aconsellem que inclogueu una foto vostra en el perfil de l'avatar quan interactueu amb les empreses/entitats en els seus estands.Itinerari de visita
El fòrum d'ocupació està dividit en 7 grans apartats que us aconsellem que exploreu per a no perdre-us res.
Guia del visitant
Zona Programa
En aquest bloc es pot consultar la programació del Fòrum i les diferents videoconferències i ponències que es realitzaran. Només cal entrar en els enllaços que apareixen en la programació.
UVocupació en el Fòrum
L’equip d’UVocupació estarà disponible durant tota la jornada per a oferir assessorament professional quant a les candidatures dels participants abans d’entrar en contacte amb les empreses; informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum; suport per a traure el màxim partit al networking; un servei personalitzat d’orientació en temps real en aquells casos en què es detecte la necessitat; i informació sobre aspectes rellevants entorn de la inserció de la persona candidata.
Oportunitats d'ocupació
Empreses participants
En aquesta zona es troba l'expositor d'empreses i institucions on els i les participants, podran consultar la informació que cada empresa i entitat ha facilitat. Per exemple, vídeo corporatiu, un apartat amb documents d’interès, un xat amb l'empresa, etc.
Des d'aquesta zona, l'alumnat podrà accedir també a la zona interactiva/xat de cada empresa situada en l'últim apartat i senyalitzada amb una icona de xat. A través de diferents sales de xat, es podrà interactuar directament amb l'empresa/institució, i traslladar-li qualsevol consulta, inquietud o dubte que es tinga sobre els seus perfils laborals, activitat de l'empresa, canals d'ocupació, etc.
Des de l'apartat programa podreu consultar que empreses participaren cadascun dels dos dies.
Notícies
Preguntes freqüents

Program

09:30-10:00 Inauguració institucional (Sala general) 

Inauguració del fòrum a càrrec de representants del centre i de la Universitat de València

 

 

10:00-10:45 Conferència inaugural (Sala general)

Títol de la conferència: "Destí: primera ocupació. Un viatge amb corbes"

- Presenta: Dolors Palau Sampio, Vicedegana Comunicació i Participació

- Conferenciant: Ana Mª Martínez Romero. Titulada en Estudis Anglesos i Periodisme. Redactora de Dow Jones Newswires/The Wall Street Journal

 

 

10:45-11:45 Taula rodona: Eixides professionals en diferents àmbits de la filologia, traducció i comunicación (Sala general).

Presenta: Miguel Martínez López, Catedràtic Filologia Anglesa 

Intervencions:

Pablo Díez Astruga. Ex-assessor de la Conselleria d'Educació-Ambaixada d'Espanya a Washington. Actual Agregat d'Educació a Romania

- Cristina Paneque de la Torre. Professora àrea d’alemany i emprenedora

Sofía Sánchez Manzanaro. Euronews

Juan Pérez Moreno. Editor de JPM Ediciones

Pere Valenciano. Empresari director del diari “El periódico de aquí

- Daniel Marco, Director de la Fira del Moble de Fira València

 

 

12:00-13:30 Visita als stands  (accedeix a la sala d'atenció virtual de cada empresa/entitat) i visita a les oportunitats laborals

A través de diferents sales de xat, podràs interactuar directament amb l'empresa/institució, i traslladar-li qualsevol consulta, inquietud o dubte que tingues sobre els seus perfils laborals, activitat de l'empresa, canals d'ocupació, etc. Aprofita l'oportunitat!!

 

 

13:30-14:00 h Reconeixement a les empreses i Networking entre empreses (Sala exclusiva per a empreses/entitats)

 

Informació: De 09:30 a 14:00 UVocupació posa a la teua disposició un servei d'orientació professional i laboral on podràs rebre informació sobre dubtes generals del fòrum i aspectes rellevants per a la teua inserció clica ací.

 

UVjob in the Forum

VISITA EL NOSTRE STAND VIRTUAL 

 

 

 

 

 

 

 

L’equip d’UVocupació estarà disponible durant tota la jornada per a oferir assessorament professional quant a les candidatures dels participants abans d’entrar en contacte amb les empreses; informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum; suport per a traure el màxim partit al networking; un servei personalitzat d’orientació en temps real en aquells casos en què es detecte la necessitat; i informació sobre aspectes rellevants entorn de la inserció de la persona candidata.

Xateja amb nosaltres! 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 

 

 

Employment opportunities
Oportunitat laboral Ubicació
Assistent/a departament de màrqueting  Elx (Alacant)
Màrqueting manager Xàbia (Alacant)
Director/a de comunicació i social media strategist  València
Tècnic/a d'atenció al client Xàbia (Alacant)
FAQ

  Employment Forum. Companies

 • Com puc inscriure'm com a empresa al Fòrum d'Ocupació que m'interessa?

  Per a inscriure's com a empresa en el fòrum d'ocupació, en primer lloc ha d'accedir o registrar-se en www.uv.es/bolsadetrabajo.posteriorment i ja dins de la seua fitxa d'empresa, pot seleccionar el fòrum del seu interés i inscriure's. Rebrà un correu amb les dades d'accés el dia de l'esdeveniment així com una còpia del contracte subscrit.

 • Com puc entrar a veure els serveis que m'ofereix com a empresa el Fòrum d'ocupació?

  Per a accedir als serveis que li oferim com a empresa en el fòrum d'ocupació, la seua empresa ha d'estar registrada prèviament en l'esdeveniment a través de la web www.uv.es/bolsadetrabajo. En les diferents seccions de la web del fòrum, www.uv.es/forodempleo, podrà trobar tot el material corporatiu de la seua empresa i en el correu que rebrà tindrà l'url del xat amb estudiants i l'url del xat-networking amb altres empreses.

 

  Employment Forum. Students

 • On em puc informar dels fòrums d'ocupació de la UV?

  Organitzem fòrums d'ocupació al llarg de l'any en diferents facultats.Més informació a www.uv.es/forodempleo.

 • Com puc inscriure'm com a estudiant al Fòrum d'Ocupació que m'interessa?

  Per a inscriure's com a estudiant en el fòrum d'ocupació, en primer lloc ha d'accedir o registrar-se en www.uv.es/bolsadetrabajo. Posteriorment i ja dins de la seua fitxa personal, pot seleccionar el fòrum del seu interés i inscriure's. Rebrà un correu amb les dades d'accés el dia de l'esdeveniment.

 • Com puc entrar a veure els serveis que m'ofereix com a estudiant el Fòrum d'Ocupació?

  Per a accedir als serveis que t'oferim com a estudiant en el fòrum d'ocupació, has d'accedir a la web www.uv.es/forodempleo i entrar en les activitats, així com en els xats de les empreses amb el codi que vas rebre per correu electrònic en inscriure't en l'esdeveniment.

 • Com puc obtindre el certificat d'assistència al Fòrum d'Ocupació?

  Per a obtindre el certificat d'assistència al fòrum, has de complir 3 condicions: 

  1. Assistir a les activitats programades en el fòrum
  2. Visitar el nombre d'empreses indicades pel teu centre
  3. Completar el qüestionari d'avaluació del fòrum que t'enviarem per correu electrònic. Podràs descarregar-te el certificat d'assistència en la teua fitxa d'UVocupació a partir de la data indicada en el correu que reps abans de completar el qüestionari
 • Com puc participar en les xarrades programades en el Fòrum d'Ocupació?

  Per a participar en les xarrades del fòrum d'ocupació, has d'entrar el dia indicat amb el teu codi i en l'enllaç que et facilitem per correu electrònic en inscriure't en l'esdeveniment

 • Com puc participar en els xat amb empreses del Fòrum d'Ocupació?

  Per a participar en els xats amb empreses del fòrum d'ocupació, has d'entrar el dia indicat amb el teu codi en els diferents enllaços que veuràs en la web www.uv.es/forodempleo