UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

  • Globus

V Fòrum Capazia en col.laboració amb l´OPAL

  • April 16th, 2018

Dijous 12 d´abril de 2018 es va dur a terme la cinquena edició del Fòrum organitzat per CAPAZIA en col·laboració amb l´OPAL. En la sessió, a la qual van assistir 30 persones, es va parlar d´emprenedoria dirigida especialment a persones amb diversitat funcional.

A més de comentar les últimes novetats de la Llei d´Emprenedors, es va convidar com a ponent a José Vaquerizo, ex-esportista d´elit i actual president de l´associació Metasport, que gestiona un gimnàs adaptat per a persones amb discapacitat a Castella-la Manxa.

El V Fòrum Capazia s´emmarca dins del programa "Talent i Capacitat" gestionat per l´OPAL en col·laboració amb entitats com CAPAZIA i Fundació Adeccco i subvencionat per Obra Social La Caixa.

Més informació del programa en:http://ir.uv.es/IAvXAY0

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy