UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Estudi Manpower Group Solutions “La Flexibilidad, clave para atraer Talento”

  • March 14th, 2018
Estudiant treballant

Manpower Group Solutions va presentar el 2017 el seu estudi sobre les preferències de flexibilitat en la feina

Històricament, la cultura del lloc de treball ha valorat el presentisme per damunt dels resultats i de la producció. No obstant això, actualment, la tecnologia ha canviat el paradigma en molts llocs de treball, la qual cosa origina com a resposta que cada vegada més organitzacions implementen alguna política de flexibilitat.

El resultat és que les companyies que promouen models de treball flexible poden estar en avantatge a l’hora d’atraure i comprometre el talent més demanat, beneficiant amb aquestes polítiques tant als empleats com a les empreses.

Per comprendre millor aquesta nova situació, Manpower Group Solutions ha publicat aquest estudi en el qual s’ha enquestat vora 14.000 persones de la població activa de 19 països del món. En aquest estudi s’aborden les preferències i les percepcions que els candidats tenen sobre aspectes com la flexibilitat laboral en el seu procés de cerca de feina.

Per a més informació: http://www.manpowergroup.es/La-Flexibilidad-clave-para-atraer-Talento

 

*Les notícies que es publiquen  al web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren a les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.