UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

La 12a conferència anual INTED serà a València

  • December 14th, 2017
Conferencia

IATED (International Academy of Technology, Education and Development) organitzarà la seua pròxima conferència sobre educació i tecnologia a València, al març del 2018.

La ciutat de València acollirà del 5 al 7 de març la dotzena conferència  anual d’INTED (International Technology, Educationand Development Conference).

Aquesta conferència està organitzada per IATED (International Academy of Technology, Education and Development), una organització dedicada a la promoció de l’educació a través d’institucions dedicades a la ciència i la tecnologia. Es tracta d’una conferència d’àmbit internacional que tindrà més de 700 delegats de diferents països. A través de les comunicacions es podrà tenir una visió general dels recursos educatius més recents i dels programes innovadors en aquesta àrea.

 

Per a més informació pot accedir al següent enllaç.

 

*Les notícies que es publiquen  en el web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació són els que figuren en les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.