UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

  • Globus

La 12a conferència anual INTED serà a València

  • December 14th, 2017
Conferencia

IATED (International Academy of Technology, Education and Development) organitzarà la seua pròxima conferència sobre educació i tecnologia a València, al març del 2018.

La ciutat de València acollirà del 5 al 7 de març la dotzena conferència  anual d’INTED (International Technology, Educationand Development Conference).

Aquesta conferència està organitzada per IATED (International Academy of Technology, Education and Development), una organització dedicada a la promoció de l’educació a través d’institucions dedicades a la ciència i la tecnologia. Es tracta d’una conferència d’àmbit internacional que tindrà més de 700 delegats de diferents països. A través de les comunicacions es podrà tenir una visió general dels recursos educatius més recents i dels programes innovadors en aquesta àrea.

 

Per a més informació pot accedir al següent enllaç.

 

*Les notícies que es publiquen  en el web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació són els que figuren en les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy