UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

L’agència de col·locació de la Universitat incrementa els contractes aconseguits en 2018

  • UVjob
  • January 17th, 2019
Una de les tècniques d'UVocupació donant orientació a les seues oficines a una recent titulada

L’agència de col·locació de la Universitat de València, gestionada per la Fundación General de la UV, clou 2018 amb unas xifres molt positives gràcies a l’impuls renovador que s’ha donat a la seua àrea d’ocupació.

En total han estat 188 els contractes realitzats en 2018, la qual cosa suposa un 30% més respecte a l´any anterior. Les noves contractacions procedeixen especialment de l´àrea d´humanitats i ciències socials, sent les titulacions de Relacions Laborals i Recursos Humans, Filologia Anglesa, Dret o Administració i Direcció d´Empreses les que han aconseguit majors incorporacions al mercat laboral.

Altres indicadors, com el nombre d´ofertes de treball, un total de 780, i el d´empreses registrades, fins a 252 empreses, també augmenten respecte a 2017, en un 13% i un 11% respectivament.

Pel que respecta als sectors en els quals s´engloben les empreses, organismes i entitats que han generat major taxa d´ocupació destaca el de l´educació, el turisme així com l´assessorament empresarial. Marisa Quintanilla, directora d’UVocupació (anteriorment Opal), s´ha mostrat molt “satisfeta” amb els resultats obtinguts pel servei universitari i ha expressat la seua voluntat de “continuar treballant per a millorar encara més si cap aquestes xifres”.

Al llarg del darrer any s´han incorporat al llistat d´empreses registrades en UVocupació empreses de gran projecció nacional com Grefusa, Dulcesol, Quirón Salut Dental, Kaiku o Consum: “Un llistat que continuem ampliant i que esperem genere nombroses i interessants oportunitats d´ocupació per als nostres egressats i egressades”, ha afirmat Quintanilla.

UVocupació

L´àrea d´ocupació de la Universitat de València afronta un nou any amb molts canvis i novetats, des del seu equip directiu, que encapçala Quintanilla, fins a la nova web o el canvi de nom i imatge de marca. “Les noves accions que estem implementant des de UVocupació tracten d´aproximar-nos a l´estudiantat, de facilitar-li les eines que fomenten la seua ocupabilitat i d´establir un contacte més fluid i major interconnexió amb les empreses i el món laboral”, ha afirmat la directora d’UVocupació.