UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

  • Globus

Nova edició del curs sobre habilitats de comunicació i presa de decisions (2 ECTS)

  • October 4th, 2019
Curs ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’
Curs ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’

UVocupació llança la 18a edició del curs ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’, que s'impartirà del 14 al 18 d'octubre de 2019. L'activitat formativa pretén ser, durant 20 hores, un espai de reflexió i pràctica sobre les actituds i habilitats que permeten a les persones sentir-se satisfetes amb les seues pròpies vides, relacions i decisions importants.

El curs tindrà lloc a l'aula LPE de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València i l'impartiran els professors Ana Lucila Soto, Gloria Saavedra, José Luis Díaz, Laura Tormo i Juan Manuel Núñez. Els participants obtindran en finalitzar-ho un certificat amb els dos crèdits ECTS si han assistit, com a mínim, al 80% de les classes.

El programa està dividit en set temes generals: habilitats per a la vida, treball en actituds, les emocions com a moduladores, autoregulació I (enuig), autoregulació II (por), motivació i presa de decisions i maneig de conflictes. Cadascun d'ells, per part seua, es desglossa en diversos subtemes amb l'objectiu de facilitar el benestar emocional i les relacions interpersonals sanes.

Links:

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy