UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

El curs sobre les entrevistes de selecció de treball arriba a la seua 22 edició

  • October 7th, 2019
Curs 'L'entrevista de selecció de treball: formació per a l'adquisició de competències'
Curs 'L'entrevista de selecció de treball: formació per a l'adquisició de competències'

Durant els dies 17, 18, 24 i 25 d'octubre s'impartirà la 22a edició del curs formatiu d’UVocupació titulat ‘L'entrevista de selecció de treball: formació per a l'adquisició de competències’. Es farà en la seu del servei d'ocupació de la Universitat de València, al carrer Amadeu de Savoia número 4 de València. Per l'assistència mínima al 80% de les classes, els usuaris podran obtindre un certificat amb dos crèdits ECTS en graus.

Seran 20 hores d'activitat formativa que donarà informació als participants sobre les característiques d'una entrevista de selecció de treball i oferirà coneixements i destreses necessàries abans, durant i després d'aquesta mena d'entrevistes. Ho impartirà la professora de la Facultat de Psicologia Esperanza Rocabert.

El curs introduirà a l'entrevista de selecció de treball, analitzarà les fases i els tipus existents, les preguntes més freqüents i la manera més adequada de respondre-les i els tipus de fonts d'informació que s'han de tindre en compte sobre l'organització laboral que ofereix el treball. A més, es prepararà i es practicarà una entrevista, es veurà la importància que té la imatge corporal i el llenguatge verbal i no verbal, s'entrenarà la relaxació i les accions que es realitzen després d'una entrevista.
 

Links: