UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Nou vídeo tutorial d’UVocupació amb consells per a millorar el teu ‘curriculum vitae’

  • UVjob
  • November 19th, 2019
 

Sota el títol ‘Com millorar el teu curriculum vitae’, el servei d'ocupació de la Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, ha publicat el segon dels vídeos tutorials relacionats amb la inserció laboral i, en aquest cas, amb la creació del ‘curriculum vitae’.

Realitzat per UVocupació, inscrit en la Fundació General de la Universitat de València, amb la col·laboració del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE UV), aquest tutorial ofereix una sèrie de consells de fàcil aplicació per a millorar i optimitzar la informació que apareix en el nostre currículum.

El principal objectiu d'aquest programa de vídeos tutorials és posar a la disposició dels usuaris i usuàries un material formatiu de suport mitjançant xicotetes píndoles de coneixement per a la millora de la seua ocupabilitat.

Amb l'edició d'aquests vídeos animats s'aconsegueix, a més, actualitzar un material que, de manera breu i senzilla, resulte atractiu per a l'estudiantat i les persones titulades, i que estiga adaptat als canvis que l'era digital té sobre la cerca d'ocupació.

Accés als vídeos tutorials, en el Canal Youtube d’UVocupació.