UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

El treball en l'empresa familiar arriba als cursos d'UVocupació

  • UVjob
  • November 21st, 2019
Curs 'Ocupació i desenvolupament professional en l'empresa familiar'
Curs 'Ocupació i desenvolupament professional en l'empresa familiar'

Durant quatre dies i amb un total de 20 hores, el servei d'ocupació de la Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, ha posat en marxa el curs ‘Ocupació i desenvolupament professional en l'empresa familiar’. Es tracta d'una oferta formativa que té com a objectiu dotar a l'estudiantat dels valors, les actituds i les competències necessàries per a treballar en una empresa d'aquestes característiques.

A més, un dels seus propòsits és impulsar el desenvolupament professional en aquest tipus de negocis que, segons dades de l'Institut d'Empresa Familiar en 2015, genera el 66% de l'ocupació a Espanya. Per a això, el curs l'imparteixen María Beltrán, de FIBAC; Victoria Casañ, responsable de desenvolupament de persones en Grefusa; Tomás Guillén, CEO del Grup IFEDES; Alejandro Ríos, soci de Broseta Abogados, i Raúl Aznar, CEO d'Aznar Patrimonio.

El programa consta de sis mòduls que se centren en la introducció a l'empresa familiar, el treball en ella, la gestió de les emocions, el govern del negoci i de la relació amb la família i els aspectes legals i financers. S'està realitzant de 9 a 14 hores durant tots els divendres del mes de novembre des del dia 8 i finalitzarà el dia 29.

Per la seua banda, el curs està reconegut amb dos crèdits de participació universitària en els graus que l'alumnat pot obtindre si assisteix com a mínim al 80% de les sessions i demostra el seu aprofitament en la participació de les activitats programades.

UVocupació, inscrit en la Fundació General de la Universitat de València, ha llançat una oferta formativa de més d'una vintena de cursos per a l'any acadèmic 2019-2020. Tant l'estudiantat com el públic en general podran completar la seua formació adquirint habilitats amb l'objectiu d'agilitar la seua inserció laboral. Tots ells estan reconeguts amb crèdits de participació universitària en els graus.


 

Links: