UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Més de 30 persones estan realitzant el programa CAPACITAS

  • UVjob
  • May 19th, 2020
Més de 30 persones estan realitzant el programa CAPACITAS
Més de 30 persones estan realitzant el programa CAPACITAS

A través del programa universitari CAPACITAS, que té per objectiu millorar la inserció professional de l’estudiantat i persones titulades amb certificat de discapacitat, 35 participants ja han rebut les primeres accions (entrevista inicial i sessió de coaching individual). Aquestes els proporcionaran recursos per a millorar la seua ocupabilitat o desenvolupament professional i afrontar amb èxit la seua cerca activa d’ocupació.

A més, els participants en aquest programa, que ha posat en marxa el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius a través del servei UVocupació, i en col·laboració amb el Banc Santander, estan actualment immersos en la formació de LinkedIn, eixides professionals i comunicació efectiva a través de l’aula virtual de la Universitat de València.

El programa compta també amb un taller de coaching grupal i una sessió final de networking empresarial que els posarà en contacte amb empreses per a donar visibilitat a la seua candidatura i tindre més oportunitats d'ocupabilitat.

Servei específic per a persones amb discapacitat

UVocupació compta amb un servei d’orientació laboral específic per a persones que compten amb un certificat de discapacitat. Per a sol·licitar cita d’orientació laboral amb Raquel Muñoz és necessari telefonar al 96 162 59 01 o enviar un correu electrònic a uvocupacio@uv.es