UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Comença 'Infocupa’t ara!': eina d’Infocupa’t per a conéixer ofertes de la borsa de treball d’UVocupació i de diferents empreses

  • UVjob
  • July 24th, 2020
Infocupa’t ara!
Infocupa’t ara!

UVocupació enceta el programa 'Infocupa’t ara!': esdeveniments online per a conéixer ofertes d’ocupació en temps real. Es tracta d’una eina dins d'Infocupa’t en la qual les persones que s’inscriguen podran conéixer l’oferta de la seua borsa d’ocupació de la mà del personal tècnic del servei de la Universitat de València.

La primera cita serà aquest dimecres, 29 de juliol, i en la primera part de l’esdeveniment es comptarà amb l’assistència de Mª Carmen Lacuesta, gestora de personal de l’empresa Happydonia. Es donaran a conéixer les ofertes d’ús d’aquesta startup valenciana que desenvolupa una aplicació innovadora per a facilitar la transformació digital de les empreses, millorant la seua comunicació interna, gestió i motivació de les persones.

En la segona part d’aquesta primera trobada es donaran a conéixer les ofertes de la borsa d’ocupació d’UVocupació.

Els següents esdeveniments d’'Infocupa’t ara!' estan previstos per als dies 9, 16, 23 i 30 de setembre de 2020.

Tot això, al costat de webinars amb diferents empreses, conforma Infocupa’t, una iniciativa de trobades online enfocada perquè tot l’estudiantat i les persones titulades puguen tindre contacte directe amb diferents entitats i organitzacions i conéixer així un gran nombre d’ofertes d’ocupació.

Links: