UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Els esdeveniments online d’Infocupa’t continuen durant el nou curs

  • UVjob
  • September 8th, 2020
Els esdeveniments online d’Infocupa’t continuen durant el nou curs
Els esdeveniments online d’Infocupa’t continuen durant el nou curs

El programa Infocupa’t, destinat a planificar trobades online entre estudiantat i persones titulades i empreses per a conéixer l’oferta d’ocupació en temps real, represa els seus esdeveniments després del descans estival.

La primera cita serà d’“Infocupa’t ara!”, l’eina per a conéixer les ofertes del portal d’UVocupació en temps real, el 9 de setembre a les 10 hores. Les següents seran a la mateixa hora els dies 16, 23 i 30 de setembre. Aquesta última comptarà amb la participació de l’empresa Capgemini, que donarà a conéixer les seues ofertes d’ocupació, dirigides a l’estudiantat i a les persones titulades en enginyeria.

Els dies 7, 14, 21 i 28 d’octubre i 4, 11, 18 i 25 de novembre, a les 17 hores seran els següents esdeveniments d’“Infocupa’t ara!”.

Per part seua, dins dels esdeveniments programats en Infocupa’t, durant el mes de setembre tindrà lloc un webinar amb EURES, la xarxa de cooperació europea de serveis d’ocupació, i el 6 d’octubre amb Uría Menéndez, dirigit a l’estudiantat i a les persones titulades de l’àrea jurídica.

Links: