UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

La Unió Europea ofereix pràctiques remunerades a Brussel·les per a persones titulades o estudiantat universitari amb discapacitat

  • UVjob
  • September 15th, 2020
Pràctiques remunerades a Brussel·les per a persones amb discapacitat
Pràctiques remunerades a Brussel·les per a persones amb discapacitat

L’estudiantat universitari de tercer, quart o cinqué curs, o les persones titulades que pertanguen a la Unió Europea i que tinguen una discapacitat reconeguda podran realitzar pràctiques remunerades en el Consell de la Unió Europea, a Brussel·les (Bèlgica).

El programa, que té una duració de cinc mesos, està remunerat amb 1.220,78 euros al mes, reembossament de les despeses de viatge i targeta de descompte en el restaurant de la SGC. A més, si es presenta la justificació adequada, les persones en pràctiques amb discapacitat podran rebre un import addicional de fins a la meitat de la remuneració.

Algunes de les funcions seran les de preparar reunions i redactar actes; assistir a les reunions del Coreper i dels òrgans preparatoris del Consell; fer tasques d’investigació sobre un projecte concret; redactar informes, etc. A més, també tindran l’oportunitat de participar en un programa d’estudis que inclou visites i conferències en altres institucions de la Unió Europea a Brussel·les, Luxemburg i Estrasburg.

Les persones interessades tenen de termini fins al 28 de setembre a les 12 hores (hora local de Brussel·les).

Links: