UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

“Bootcamp For All”: beques per a la formació en competències digitals de les persones amb discapacitat

  • UVjob
  • September 18th, 2020
“Bootcamp For All”: beques per a la formació en competències digitals de les persones amb discapacitat
“Bootcamp For All”: beques per a la formació en competències digitals de les persones amb discapacitat

La Fundació Universia ha llançat el programa “Bootcamp For All” amb l’objectiu d’impulsar l’aprenentatge –continu i experiencial- i les competències digitals de les persones amb discapacitat. D’aquesta manera podran fer front a les oportunitats que ofereix la transició a un nou model de mercat laboral.

La convocatòria adjudicarà fins a 20 beques de matrícula perquè les persones amb discapacitat puguen accedir a formacions superiors de qualitat. La beca finançarà la totalitat del preu del Bootcamp que vulga estudiar el beneficiari i aconseguirà la quantia màxima de 6.500 euros. Aquest import es pagarà directament per la Fundació Universia al centre formatiu en el qual cada persona vaja a cursar els estudis per als quals ha obtingut la beca.

Podran participar en el programa les persones que acrediten una discapacitat igual o superior al 33%, que siguen espanyols o residents en territori nacional, que tinguen un nivell d’anglés B1 MECR o superior, que siguen majors de 18 anys i que vulguen estudiar, durant el primer semestre del curs 2020-2021 un Bootcamp relacionat amb les següents àrees: Web Development, User Experience Design & User Experience Interface, Data analytics, Big Data, Cybersecurity o Artificial intelligence & Machine Learning.

El termini per a presentar sol·licituds ja està obert i es tancarà quan el pressupost destinat a la convocatòria quede esgotat. No obstant això, no s’admetran sol·licituds per a aquest programa més enllà del 14 de desembre de 2020 a les 15 hores (hora peninsular). Les resolucions es faran per ordre d’entrada de les sol·licituds. La data límit per a anunciar el resultat d’una candidatura és el 30 de desembre de 2020.

Si estàs en cerca d’ocupació o millora laboral i tens un certificat de discapacitat igual o superior al 33%, sol·licita cita d’orientació laboral amb Raquel Muñoz a través de contacte telefònic, 961625901, o enviant un correu electrònic a uvocupacio@uv.es, indicant que la cita és per al servei “UVocupació-disCapacitat”.
 

Links: