UVjobGeneral FoundationUniversitat de València Logo del portal

Recomanacions per a crear una carta de presentació

  • UVjob
  • April 29th, 2021
 

És primordial exposar una carta de presentació a l’hora d’inscriure’s en una oferta de treball per a tindre més oportunitats de ser la persona seleccionada. En el context actual de pandèmia, aquest és un factor que ha de tindre’s en compte, pel fet que les entrevistes generalment es realitzen de manera online.

Per a redactar una correcta carta de presentació, des d’UVocupació es recopilen uns consells bàsics que poden seguir-se per a millorar l’estratègia d’escriptura. Algunes de les recomanacions que ofereixen els reclutadors són: incloure frases que destaquen punts forts i assoliments personals, no copiar el currículum tal qual, revisar l’ortografia i la gramàtica, utilitzar paràgrafs breus i no tornar a usar una carta anterior.

Tots els consells que ajuden en la seua elaboració estan en el següent vídeo, elaborat per les orientadores del servei d’UVocupació Amparo Costa Ferrer, Isabel Gosálvez Cuenca, María Roncero Sanchis i María Amparo Sorní Giner.

Al seu torn, per a optimitzar la carta de presentació es pot demanar cita d’orientació gratuïta i comptar amb el suport de les expertes en cerca laboral. Davant la covid-19 i en aplicació de les mesures establides per les autoritats sanitàries, l’assessorament s’ofereix únicament en modalitat en línia, a través de videoconferència en Skype. Es pot demanar telefonant al 961.625.901 o per internet una vegada realitzat el registre en UVocupació.