UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Oberta la matrícula dels Cursos UVocupació amb crèdits

UVocupació, el servei d’ocupació de la Universitat de València, ha llançat una oferta formativa de 22 cursos per a l’any acadèmic 2019-2020. Tant l’estudiantat com el públic en general podran completar la seua formació adquirint habilitats amb l’objectiu d’agilitzar la seua inserció laboral. El servei proposa per a enguany dues novetats: un curs sobre empresa familiar (novembre 2019) i un altre d’educació financera per a l’ocupació i l’emprenedoria (online-octubre i novembre 2019).

Per la seua banda, altres cursos es consoliden, com és el cas d’‘Eines per a la cerca d’ocupació’ -de formació en línia- que arriba a la seua 27a edició. Com aquest, el públic interessat podrà triar entre set cursos ‘online’ relacionats amb matèries com ara l’emprenedoria i la cerca d’ocupació.

Altres propostes passen per la formació en processos de selecció, el desenvolupament de plans d’empresa, marca personal o competències per a complir eficaçment en el lloc de treball.

Tots els cursos estan reconeguts amb crèdits de participació universitària en els graus. Aquest certificat es podrà obtindre a partir d’una assistència mínima del 80%. El període de matrícula ja s’ha iniciat i romandrà obert fins al dia anterior al començament de cada curs.

 

Data De 14 d’octubre de 2019 a 12 de juliol de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Consultar el detall de cada curs

 
Organitza
 

Contacta uvocupacio@uv.es

 
Més informació