UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Curs Ocupabilitat en la Empresa Familiar 2ª Edició. Inscripció

La Càtedra d'Empresa Familiar juntament amb el servei de UVEMPLEO inicien la segona edició del curs d'Ocupabilitat en l'Empresa Familiar en format on-line. Aquest curs començarà el 20 de novembre de 2020 i serà impartit per professors de la Universitat de València i per col·laboradors-professionals externs, amb la finalitat de millorar l'ocupabilitat dels estudiants en les Empreses Familiars.

En aquesta segona edició del curs d'Ocupabilitat en l'Empresa Familiar, té com a objectiu millorar els processos d'ús dels estudiants en les empreses familiars, tenint en compte que les empreses familiars representen el 66% de l'ocupació a Espanya (Institut de l'Empresa Familiar 2015). El coneixement d'aquestes realitats permetrà que els professionals del demà tinguen millors competències i habilitats per a contribuir a la competitivitat i a la continuïtat de les empreses familiars, bé siga com a membres de famílies empresàries, o bé com a professionals aliens a la propietat que sàpien donar suport als processos de millora amb el suficient nivell d'empatia amb el projecte familiar.

El curs es divideix en las següents sessions:

  • Sesión 1. “Entender la importancia de la Empresa Familiar en el mercado laboral y en la economía”. Prof. Alejandro Escribá (UV)
  • Sesión 2. “Entender los diferentes niveles y roles del gobierno de la empresa y de la influencia de la familia empresaria”. Prof. Tomás Guillén (Grupo Ifedes)

  • Sesión 3. “Actitudes para la empleabilidad”. Prof. Lucía Llinares (UV)
  • Sesión 4. “La perspectiva del empleador”. Prof. Victoria Casañ (Grefusa)

  • Sesión 5. “Comprender sus particularidades legales”. Prof. Alejandro Ríos (Broseta)
  • Sesión 6. “Distinguir ámbitos financieros de la Empresa Familiar”. Prof. Marta Beltrán (GMM Holding Company)

  • Sesión 7. “El papel de los empleados en la gestión de las emociones y transmisión de valores en la Empresa Familiar” Prof. María Beltrán (FIBAC)
  • Sesión 8. “Estrategias de mediación y Gestión de conflictos en la Empresa Familiar” Prof. Pilar González (UV)

La Cátedra de Empresa Familiar de la Universitat de València (CEFUV), promovida por la Asociación Valenciana de Empresarios (AVE), la Escuela de Empresarios (EDEM), el Instituto Valenciano para el Estudio de la Empresa Familiar (IVEFA), el Instituto de la Empresa Familiar (IEF) y la Universidad de Valencia (UV), y cuenta actualmente con el patrocinio de BANKIA y BROSETA ABOGADOS.

Programa: https://links.uv.es/85BSiwj

Inscriu-te!  https://www.fundacio.es/cursos/ver_curso.asp?id=10018&idioma=cas

 

Data De 27 d’octubre de 2020 a 20 de novembre de 2020. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

On-line

 
Organitza

La Càtedra d'Empresa Familiar de l'Universitat de València juntament amb el servei de UVEMPLEO.

 

Contacta cef.uveg@gmail.es

 
Més informació