Fòrum d'Ocupació UVUniversitat de ValènciaFundació General UVUVocupació Logo del portal

El Fòrum d'Ocupació de l'Àrea de Ciències de la Universitat de València se celebra el dia 30 de març de 2023. És un esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, en col·laboració amb la Facultat de Ciències Biològiques, Facultat de Ciències MatemàtiquesFacultat de Física, i Facultat de Química, el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquests centres.

 

 

Et recomanem que consultes els següents apartats per tal d'obtindre el màxim partit a aquesta cita amb el món laboral.

 

 

 

 

Empreses premium
 • FUNDACIÓ VALÈNCIA ACTIVA
  La Fundació València Activa del Pacte per a l'Ús de la Ciutat de València - Comunitat Valenciana és una entitat dependent de l'Ajuntament de València i compta amb la participació dels agents econòmics i socials més representatius: UGT, CCOO i la Confederació Empresarial Valenciana. Té la missió d'impulsar i coordinar les polítiques d'ocupació i desenvolupament econòmic local a la ciutat, posicionant i projectant València com una ciutat estratègica i generadora d'ocupació.
 • Sector: Administració pública,Cultura
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de la Plata, 28, 46013, Valencia
 • LABORA. Servei Valencià d'Ocupació i Formació
  LABORA ofereix serveis públics gratuïts que faciliten a les persones l'accés, el manteniment i la millora de l'ocupació en condicions d'igualtat; així com satisfer als ocupadors les seues necessitats d'ocupació, en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
 • Sector: Administració pública
  Tipus: Entitat Pública
  Avinguda de Navarro Reverter, 2, 46004, Valencia
 • AUTIS INGENIEROS
  Autis Ingenieros S.L.U. és una enginyeria dedicada a la integració de sistemes. Els nostres desenvolupaments se centren en activitats relacionades amb la indústria, amb atenció prioritària als sistemes de supervisió, control i automatització de processos de producció. Uneix-te a una empresa líder en el sector de l'automatització i integració de sistemes, en constant creixement i expansió internacional que compta amb noves instal·lacions d'avantguarda.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avinguda d Alacant 125, 46702 Gandia Valencia
 • BOSONIT
  En Bosonit, estem especialitzats en la consultoria tecnològica d'alt nivell. Busquem futurs professionals, que vulguin impulsar la seva carrera professional en l'àrea de les tecnologies de la informació. Ajudem als nostres clients aportant coneixement en tecnologies diferencials i disruptives com a pilar principal per a impulsar la transformació digital Formant al talent que demanda el futur a través de programes formatius d'última generació i col·laborem amb empreses i corporacions en el...
 • Sector: Consultoria
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Portales 71, oficinas 7.8.9 y 10. Logroño, La Rioja
 • INFOVERITY
  Infoverity és una companyia experta en la implementació de solucions de gestió de dades mestres (MDM i PIM) i es troba en cerca de professionals per a l'equip de València (Espanya) que vulguin desenvolupar la seva carrera dins del món de l'enginyeria com Data Engineer. Si tens experiència amb ETL's, SQL, Java/Python, et pots comunicar fluidament en anglès (treballem constantment amb l'equip dels EUA) i tens clar que el futur està en les dades, ets la persona indicada.
 • Sector: Consultoria
  Tipus:
  Avenida Cortes Valencianas 58, Oficina 803 46015 Valencia
 • NTT DATA
  NTT Data som totes les persones que la formem. Un equip de més de 139.000 professionals, tan divers com diversos són els 50 països en els quals som presents i els diferents sectors en els quals desenvolupem la nostra activitat; telecomunicacions, sector financer (banca i assegurances), indústria, utilities, sector públic i sanitat.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida cortes valencianas nº39 46015, Valencia
 • S2 GRUPO
  S2 Grup som la companyia de referència a Europa i Llatinoamèrica en Ciberseguretat, Ciberinteligencia i en operacions de sistemes de missió crítica. Comptem amb més de 15 anys d'experiència i operem en +15 països amb un equip de quasi 400 experts. Empreses de l'IBEX-35, ministeris i organismes com el CCN-CERT confien en nosaltres per a protegir els seus sistemes. La presència de S2 Grup a Europa i Amèrica Llatina és el reflex d'una aposta per la internacionalització dels nostres...
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Carrer de Ramiro de Maeztu, 7, 46022 València,
 • SELEV BIOGROUP
  Selev Biogroup és la divisió de Sostenibilitat de Bioresidus i Economia Circular de Nuova Sesac, un grup empresarial que, des de fa tres generacions, es dedica a l'economia productiva i industrial amb un ferm objectiu, el d'apostar per la sostenibilitat social, econòmica i mediambiental. Selev Biogroup ho compon les empreses Selev Pet Industry S.L, Biocom Energia S.L, Mavaser S.L i Remittel 2017 S.L.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Perez Llácer, 10, 6º piso, oficina 1 46910 - Alfafar (Valencia)
Empreses participants
 • AGROTEC UV
  AgrotecUV és la Incubadora d'Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible promoguda per la Universitat de València. AgrotecUV naix per a ser un referent en innovació empresarial en el sector agroalimentari.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Parc Científic de la Universitat de València Calle Catedrático Agustín Escardino, 9 46980 Paterna (Valencia), España
 • AIMPLAS
  En AIMPLAS som experts en el desenvolupament de nous productes relacionats amb la indústria del plàstic. Oferim el suport tecnològic necessari per a dur a terme els projectes més ambiciosos, millorant les propietats dels materials i optimitzant els processos de transformació. Són moltes les empreses que confien en nosaltres cada any per a la posada en marxa dels seus projectes d'I+D+i.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  València Parc Tecnològic. Calle Gustave Eiffel, 4. 46980 Paterna, Valencia, ESPAÑA
 • ANALOG DEVICES
  Analog Devices, Inc (ADI) és una empresa líder mundial en el sector dels semiconductors i la microelectrònica. Des de 2005 té un centre de desenvolupament a València que ocupes més de 100 persones treballant, en la seua major part, en tasques d'I+D+i. ADI és considerada com una de les millors empreses del món per a treballar per la seua cultura, perspectives, i remuneració. Busquem egressats en carreres científiques i tècniques per a treballar en el desenvolupament de nous circuits integrats,...
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Científic de la Universitat de València, 46980 Paterna, Valencia
 • ASSOCIACIÓ I IL·LUSTRE COL·LEGI OFICIAL DE QUÍMICS DE LA COMUNITAT VALENCIANA
  La missió del Col·legi de Químics de la Comunitat Valenciana és prestar serveis de gestió, formació i informació a estudiants i professionals de la química en el seu àmbit de desenvolupament a nivell professional i personal.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Asturias 19, Bajo. (46023) Valencia – España
 • BIOTECHVANA
  Biotech Vana SL (Biotechvana) és una empresa Biotech amb més de 17 anys d'experiència en bones pràctiques de bioinformàtica i biologia computacional. Amb una sòlida experiència en recerca ómica, Biotechvana ofereix serveis i productes bioinformàtics a la carta. L'oferta tecnològica de l'empresa inclou anàlisi de dades, programari, administració de sistemes en infraestructures científiques, i molt més.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Cientific Universitat de Valencia. Carrer del Catedràtic Agustín Escardino, 9. 46980 Paterna (Valencia) España
 • CAPGEMINI
  Capgemini és líder mundial en serveis de consultoria, transformació digital, tecnologia i enginyeria. El Grup està a l'avantguarda de la innovació per a abordar tota la gamma d'oportunitats dels clients en el món en evolució del núvol, el digital i les plataformes.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avda. Marqués de Sotelo, 6 (edificio Rex) Valencia.
 • CCOO PV (Comisiones Obreras del País Valenciano)
  CCOO és una organització sindical democràtica i de classe que està formada per treballadors i treballadores que ens afiliem de manera voluntària i solidària per a defensar els nostres interessos i per a aconseguir una societat més justa, democràtica i participativa. CCOO és un sindicat reivindicatiu i participatiu que pretén representar i defensar de forma adequada els interessos del món assalariat, dels i de les pensionistes, de les persones que estan en l'atur, dels emigrants, de la...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  Pl. Nàpols i Sicília, 5 - 46003 València
 • CEN OPOSICIONES
  CEN és líder en preparació d'oposicions docents amb 12.543 places aconseguides en els últims 5 anys. 70 anys d'experiència avalen una preparació innovadora i pràctica en 3 modalitats: seus a València, Madrid i Barcelona; Classes en línia i En línia sense classes. Material d'estudi propi, elaborat per més de 200 professionals supervisats pel seu Dpto. Editorial; un potent Campus disponible des de qualsevol dispositiu i un Servei d'Assessorament a l'Opositor a la disposició dels seus alumnes.
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  Pasaje Residencias Luz, 8, local 10. 46010 VALENCIA
 • DAS PHOTONICS
  Fundada en 2005 com spin-off del NTC, DAS Photonics desenvolupa productes innovadors basats en tecnologia propietària en el camp de la fotònica per a sectors d'alt rendiment com a Defensa, Avionica i espai. Les nostres instal·lacions estan actualment situades dins del campus de la UPV i estem immersos en un pla de creixement 2019 - 2023
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Universidad Politécnica de Valencia. Camino de Vera s/n edf. 8 F 2ª planta
 • EMPIEZA POR EDUCAR
  Treballem perquè tots els nens i les nenes, independentment d'on neixin, tinguin accés a les mateixes oportunitats. Oferim una oportunitat de desenvolupament professional per a persones que tinguin un propòsit educatiu i social. Durant dos anys estaràs en centres educatius en entorns desfavorits per a entendre de primera mà el repte de l'equitat educativa. A més, desenvoluparàs competències que et permetran conèixer el sistema educatiu i generar impacte social a llarg termini.
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
 • GFT IT CONSULTING
  GFT és una companyia pionera en transformació digital que desenvolupa solucions sostenibles basades en noves tecnologies, com la intel·ligència artificial i blockchain/DLT. Els experts de GFT creen i implementen aplicacions de programari escalable que fan que l'accés a models de negoci innovadors siga segur i senzill.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Calle Roger de Lauria 19, planta 5ª 46002 Valencia
 • GINKGO EDUCACIÓN
  Ginkgo Educació naix en 1999 de la mà i sobretot del cor, d'un grup de joves biòlegs apassionats de la seva professió i amb una sensibilitat especial per l'educació ambiental, la formació i la transmissió d'una sèrie de valors que encara són i seran, la columna vertebral del nostre dia a dia. L'experiència i la formació contínua durant aquests anys s'han concretat en un equip d'experts professionals de l'educació, especialistes en ciències, capaces de satisfer les necessitats i demandes des...
 • Sector: Educació
  Tipus: Titularitat privada
  Carrer del Palleter, 62, 46008 València, Valencia
 • HEALTH IN CODE
  Health in Code naix de la unió estratègica de Health in Code, Imegen i Genycell, empreses líders amb contrastada experiència i solidesa en el camp de la genètica. Formada per més de 200 professionals altament qualificats i especialitzats en diferents branques del coneixement, clínics, biòlegs, enginyers bioinformàtics, tècnics de laboratori, administració, estratègia i desenvolupament de negoci, treballant per a aconseguir un propòsit comú. Després d'aquesta integració, sorgeix una marca...
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parc Científic C/Catedrático Agustín Escardino 9, 46980 Paterna, Valencia
 • INSERTA EMPLEO (Fundación ONCE)
  Inserta Empleo naix en 2009 amb el ferm compromís d'incloure a les persones amb discapacitat en l'entorn laboral. La formació i ocupació de qualitat amb expectatives a llarg termini, i el suport a l'autonomia personal són les màximes d'aquesta nova entitat sense ànim de lucre que prossegueix amb la filosofia de la Fundació ONCE basada en el suport a un col·lectiu en risc d'exclusió social al qual ha aconseguit obrir les portes d'un futur prometedor.
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Entitat Pública
  Pasaje Ventura Feliu, 15. Entresuelo ; 46007-Valencia
 • ITENE (Instituto Tecnológico del Embalaje, Transporte y Logística)
  En ITENE resolem reptes i necessitats a través de la innovació i el coneixement. Ens esforcem per proporcionar la pròxima generació de tecnologies per a l'economia circular, l'eficiència de l'embalatge, la seguretat i salut en productes i processos i la mobilitat sostenible i intel·ligent. Per a aconseguir-ho, ens recolzem en la principal força que fa que es mogui el món: el talent humà.
 • Sector: Investigació i desenvolupament
  Tipus: Titularitat privada
  Parque Tecnológico C/ Albert Einstein, 1. C.P.: 46980 Paterna - Valencia - Spain
 • POWER ELECTRONICS
  Power Electronics és el fabricant mundial número u de sistemes de conversió d'energia per a emmagatzematge energètic i líder en la fabricació d'inversors solars per a plantes fotovoltaiques als EUA, LATAM, el Regne Unit i Espanya. Els seus productes són presents en prop de 1300 plantes distribuïdes en 35 països de tot el món. A més fabrica carregadors per a tota mena de vehicle elèctric. La companyia ha tancat el 2020 amb una xifra de 40GW de potència AC instal·lada, que han permés evitar...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Pla de Carrases B, CV-35, Salida 30, 46160 Llíria, Valencia, España
 • TORRECID
  TORRECID és un grup Empresarial Multinacional Globalitzat dedicat a subministrar productes, serveis, solucions i tendències de futur als sectors de la Ceràmica i el Vidre. El Grup Torrecid és present en més de 28 països/regions i amb clients en més de 130 països, tenint la seua Seu Central a l'Alcora – Castelló, a Espanya.
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Ptda. Torreta S/n – Ctra. Alcora – Castelló 12110 - (L Alcora) - Castellón
 • UBE CORPORATION EUROPE
  UBE Industries, Ltd. és el grup empresarial japonés que va crear Sukesaku Watanabe fa 120 anys a la ciutat de Ube (el Japó). Seguint la visió original de UBE Industries de «crear empreses amb possibilitats infinites a partir dels recursos limitats del carbó amb la finalitat d'aconseguir una prosperitat duradora per a la comunitat local», continuem atenent les necessitats de la societat a través de les nostres principals àrees de negoci: maquinària, ciment i construcció, i química. UBE Group...
 • Sector: Indústria
  Tipus: Titularitat privada
  Polígono Industrial El Serrallo s/n (Castellón)
 • UGT SERVEIS PÚBLICS PV
  La UGT és una confederació sindical constituïda en 1888. Un dels dos sindicats majoritaris, dins dels més representatius, i per això és un interlocutor social. La Unió General de Treballadores i Treballadors és una organització progressista, compromesa, reivindicativa, democràtica i independent amb presència en tots els sectors d'activitat i en tot el territori espanyol. En el nostre cas, el sector d'Ensenyament forma part de la Federació de Serveis Públics i els nostres fins són l'atenció,...
 • Sector: Tercer sector (Associacions, Fundacions, ONG's)
  Tipus: Titularitat privada
  C/ Arquitecte Mora, 7, 3r, 46010 Valencia
 • WOZTELL SANUKER
  WOZTELL és una plataforma conversacional en el núvol on gestionar les converses entre la teva empresa i els teus clients a través de xat en viu, missatges push i automatitzacions amb chatbots.
 • Sector: Informàtica
  Tipus: Titularitat privada
  Avenida Cortes Valencianas, 10, 1 Izquierda, 46015 Valencia
 • ADEIT. Fundació Universitat-Empresa. Universitat de València
  Formació, ocupabilitat i emprenedoria són els tres eixos sobre els que treballa ADEIT, la Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València. Oferim programes de postgrau propi i formación continua, practiques, beques, programes d’emprenedoria, seminaris, jornades i congressos. El nostre patronat l’integren representants de la Universitat de València i algunes de les empreses més representatives de la Comunitat Valenciana.
 • CÀTEDRA DE CULTURA EMPRESARIAL DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
  Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València és un fòrum de talent, coneixement i impulsor de lideratge. Té com a principal suporte el seu Patronat, i la seua missió essencial consisteix a fomentar entre els estudiants la inquietud empresarial i acompanyar durant els primers passos les iniciatives emprenedores sorgides del seu entorn connectant a l'alumnat universitari amb el repte empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
 • PARC CIENTÍFIC DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA (PCUV)
  El Parc Científic Universitat de València (PCUV) es va constituir amb l'objectiu d'impulsar la transferència de coneixement des de la investigació científica cap al sistema productiu i per a donar suport al desenvolupament d'activitats empresarials innovadores d'alt contingut científic i tècnic. Situat al campus universitari de Burjassot-Paterna, és un ecosistema d'innovació que compta amb dues àrees diferenciades i complementàries: l'àrea científic-acadèmica i l'àrea empresarial.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  C/ Catedrático Agustín Escardino, 9 46980 Paterna (Valencia)
 • UVEMPRÉN
  UVemprén és una estratègia institucional destinada a capacitar en innovació i validar idees i projectes d'importància social per a contribuir al desenvolupament professional i la millora de l'ocupabilitat del seu estudiantat mitjançant programes formatius específics, serveis d'emprenedoria, espais i recursos per a la innovació i una marca atractiva i socialment responsable.
 • Sector: Educació
  Tipus: Entitat Pública
  Campus de Blasco Ibáñez: Carrer Amadeo de Saboya, 4 baix 46010 València; Campus de Tarongers: Edifici d’Instituts d’Investigació. Planta baixa. Despatx B.1. C/Serpis, 29 46022 València
Guia del visitant

Procediment per a participar: Empreses
Si és vostè una empresa o entitat i vol participar en el Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València, pot contactar amb l'Àrea d'Ocupació de UVocupació perquè l'informem de les condicions d'inscripció.
Les dades de contacte són:Procediment per a participar: Estudiantat
Participar en el Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu.
Si ets estudiant/a o titulat/titulada universitari/a, és necessari que t’inscrigues prèviament a la jornada per a obtenir un certificat d'assistència posterior.
En el Fòrum hi haurà xarrades, tallers, taules rodones i un espai amb estands d'empreses.

 • Per a participar-hi, és imprescindible que seguisques aquestes instruccions:

 1. Accedeix o registra't al web  https://uvocupacio.uv.es/GestionOpal/AreaEmpleo/Index.asp

 2. Entra a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria" dins la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interès

 3. Cal inscriure's en l'esdeveniment del fòrum al qual assistiràs.NO canvies el correu que apareix en l'enviament del tiquet que has reservat, aquest correu és el que tens a la teua fitxa d'UVocupació i el que utilitzarem per a validar la teua assistència al fòrum

 4. Per cada esdeveniment al qual t'hages inscrit, rebràs un correu amb un codi QR que hauràs de mostrar i validar amb el personal d'UVocupació abans de l'inici de l'activitat

 

 

Requisits per a obtenir el certificat d'assistència al fòrumS'han d'acomplir tres condicions (totes necessàries)

 

 1. Entra en la teua fitxa d'UVocupació a través de la web d'UVocupacio:  

​​Cal inscriure's i assistir a 2 de les 3 activitats del matí o a 1 activitat de la vesprada:

​Activitats matí:

 • 09:00h-10:00h Autoconeixement i identificació de competències professionals (UVocupació)

 • 10:00h-11:00h Taula rodona: Experiències professionals en l'àmbit de les Ciències

 • 11:00h-12:00h Benvinguda institucional al fòrum i conferència

​Activitat vesprada :

 • 16:00h-17:00h Taula rodona: Emprenedoria i Testimonis a la UV (UVemprèn)

 

 

 1. Interaccionar com a mínim amb 5 empreses/entitats situades a l'esplanada enfront de la cafeteria de Ciències. L'assistència als estands es registrarà mitjançant els QR que hi haurà en tots els estands que visites. Cada empresa o entitat tindrà el seu propi codi QR. Caldrà llegir-lo i emplenar les dades que es sol·liciten

 

 

 1. Emplenar el qüestionari d'avaluació del fòrum. Després del fòrum i en el termini màxim d'una setmana, rebràs un correu perquè emplenis un breu qüestionari d'avaluació de l'esdeveniment.

NOTA: A partir de la data indicada en el correu del qüestionari i no abans, podràs accedir al certificat dins de la teva fitxa de UVempleo. Després podràs lliurar el certificat al responsable del teu centre per a obtenir la teva qualificació.


 


Itinerari de visita a la web

El web del fòrum d'ocupació està dividit en 6 grans apartats que t'aconsellem que consultes per a no perdre't res.
Guia del visitant
Zona Programa
UVocupació en el Fòrum
L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu estand per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.
Oportunitats d'ocupació
Empreses participants
En aquesta zona es troba l'expositor d'empreses i institucions on les persones participants podran consultar la informació que cada empresa i entitat ha facilitat. Per exemple, vídeo corporatiu, un apartat amb documents d’interès etc.
Notícies
 

 

 

Programa

Lloc: Saló de Graus Facultat Física. Planta baixa-edifici C

 

09:00h-10:00h  AUTOCONEIXEMENT I IDENTIFICACIÓ DE COMPETÈNCIES PROFESSIONALS (UVOCUPACIÓ)

Intervencions:

 • Silvia García Andreu, Tècnica d'Orientació d'UVocupació

 • Isabel Gosalvez Cuenca, Tècnica d'Orientació d'UVocupació

 

 

 

10:00h-11:00h TAULA RODONA: EXPERIÈNCIES PROFESSIONALS EN L'ÀMBIT DE LES CIÈNCIES

Modera:

 • Eduardo García-Roger, Vicedegà d'Estudis de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València

Intervencions:

 • Christian Nuñez, Analista de dades, SDG

 • Fco. Javier Albiol Colomer, Doctor, Físic, IFIC (Institut de Física Corpuscular)

 • Alicia Monleón Ventura, Professora Ajudant Doctora, Departament de Química Orgànica de la Facultat de Química de la Universitat de València

 • Manuel Perez Alonso, Catedràtic de Genètica, Departament de Genètica de la Facultat de Biologia de la Universitat de València

 

 

11:00h-12:00h BENVINGUDA INSTITUCIONAL AL FÒRUM I CONFERÈNCIA

Benvinguda institucional a càrrec de:

 • Ángeles Solanes Corella, Vicerectora de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació de la Universitat de València

Conferència:

 • Presenta: Carmen Bañó Aracil, Degana de la Facultat de Ciències Biològiques de la Universitat de València

 • Conferenciant: Pedro Carrasco Sorlí,  Director del Parc Científic de la Universitat de València

 

 

 

12:00h-16:00h VISITA ALS ESTANDS DE LES EMPRESES I ENTITATS

Les empreses estaran situades a l'esplanada enfront de la cafeteria de Ciències

Informa't de les oportunitats laborals de les empreses i entitats

 

 

 

ACTIVITATS VESPRADA

Lloc: Saló de Graus Facultat Física. Planta baixa-edifici C

 

16:00h-17:00h TAULA RODONA: EMPRENEDORIA I TESTIMONIS A LA UV (UVEMPRÈN)

Modera:

 • Rafael J. García Martínez, Director de UVemprèn

Intervencions:

 • Nikita Tyumentsev, Creadora de la startup ATLAS

 • Alejandro Altamirano, Creador de la startup ATLAS

 • Anabel Millán, Integrant de la startup CUCARE

 

UVocupació

VISITA EL NOSTRE STAND 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’equip d’UVocupació estarà disponible al seu stand durant tota la jornada per a oferir informació i resolució de dubtes sobre el funcionament del fòrum.

 

 

 

 

 

UVOCUPACIO TREBALLANT PEL TEU FUTUR 

 

 

 

 

RECURSOS PER A MILLORAR L'OCUPABILITAT

 

 

 

 

 

 

       

 

 

                                     

 

 

 

 

CURSOS AMB CRÈDITS 2022-2023 

 

Oportunitats d'ocupació

Pots trobar aquestes i més oportunitats laborals en la nostra web           

  Oportunitat laboral Ubicació
1. Profesor/a Física,Química y Matemáticas    Valencia
2. Laboratorio de calidad La Alcora
3. Director/a técnico/a de laboratorio Rafelcofer
4. Programa ExE Cataluña y Comunidad de Madrid
5. Project Delivery Rafelbuñol
6. Big Data, data science y data analytics Comunidad Valenciana
7. Software developer Trabajo 100% remoto, posibilidad de trabajo presencial en Vigo  
8. Técnico/a de gestión - Sistemas de gestión integrados La Eliana
9. Data Analyst Varias localidades
10. Técnico/a en Biotecnología I+D+i & Bioprocesos Paiporta
11. Consultor/a nuevas tecnologías y transformación digital      Varias localidades
12. Consultor/a data science Varias localidades
13. Técnico/a de Formulación de Tintas Paterna
14. Técnico/a de Laboratorio Paterna
15. Jefe/a de Proyectos de Nanomateriales Paterna
16. Agente de Innovación Paterna
17. Doctorado industrial en sistemas de visión basado en tecnologías de Tiempo de Vuelo     Paterna
18. Graduate Designer, IC Layout Valencia
19. Coordinador/a propuestas europeas Valencia
20. Técnico/a Comercial Seguridad Alimentaria Valencia
21. Técnico/a Comercial Nuevos Materiales Paterna
22. Técnico/a Comercial Paterna
23. Formador/a Técnico/a Liria
24. Programador/a .NET y C# Liria
25. Desarrollador/a de Software Embebido Liria
26. Gestor/a Proyectos Nacionales I+D+i (Energía) Paterna
27. Jefe/a de producción (Discapacidad mín. 33%) Massamagrell
28. Mando intermedio. Técnico/a de producción (Discapacidad mín. 33%) Massamagrell
29. Técnico/a de Formación Paterna
30. Jefe/a de producción (Discapacidad mín. 33%) Massamagrell
31. Mando intermedio. Técnico/a de producción (Discapacidad mín. 33%) Massamagrell
32. Técnico/a Desarrollo de Negocio Paterna
33. Recién titulados/as Valencia
34. Especialista técnico/a en ventas Paterna
35. Titulad@s Ingeniería o grados de la rama de ciencias Valencia
36. Químico/a I+D Paterna
37. Research Technician - Statistical Machine Learning Bilbao
38. Data Scientist Paterna