UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Els perfils de l’oferta d’ocupació 2017

  • 14 de març de 2018
Image de la noticia

L’observatori de les Ocupaciones del Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) presenta l’informe anual sobre els perfils d’oferta d’ocupació

L’estudi de “Los perfiles de la oferta de empleo” té per objectiu informar sobre coneixement dels perfils professionals i de les competències que requereixen les empreses per cobrir els llocs de treball. Aquest estudi es basa en l’anàlisi d’una mostra significativa d’ofertes de treball publicades en diferents portals d’Internet.

Aquesta nova edició incorpora 17 perfils professionals, cadascun dels quals té una fitxa, en la qual trobem tres apartats: 1) caracterització de l’oferta d’ocupació; 2) principals indicadors laborals del grup professional; i 3) aspectes formatius.

Per a més informació: https://www.sepe.es/indicePerfiles/indicePerfiles.do?idioma=es

*Les notícies que es publiquen  al web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren a les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.