UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Premis Educaweb d´orientació acadèmica i professional

  • 6 de juny de 2018
Image de la noticia

Educaweb ratifica la seua aposta per l´orientació acadèmica i professional i llança una nova edició dels premis Educaweb. El termini de presentació de projectes acaba el 15 de juliol de 2018.

Educaweb convoca la onzena edició dels premis Educaweb de Orientación Académica y Profesional. La finalitat d´aquest certamen és potenciar l´orientació acadèmica i professional, i donar a conèixer totes les experiències, els projectes i els materials innovadors relacionats amb aquest àmbit.

En el concurs poden participar orientadors/es, docents, tutors/es, tècnics i tècniques d’inserció laboral, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica vinculada a l´orientació acadèmica o professional.

Es prestarà especial atenció als projectes presentats que tracten sobre aquests temes:

  • Orientació en qualsevol etapa vital
  • Orientació en l´àmbit formatiu
  • Orientació en l´àmbit laboral i l’emprenedoria
  • Orientació en col·lectius específics (persones discapacitades, en risc d´exclusió social, etc.)
  • Orientació que utilitza el potencial de les TIC
  • Orientació focalitzada en la prevenció de l´abandó escolar i el fracàs

 

Per a més informació:

 

*Les notícies publicades al web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren en les bases establertes i publicades per l´entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable de qualsevol canvi o error que hi puga haver.