UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Lycke: projecte de cerca de colaboradors a UNIEMPREN

  • 29 de maig de 2017
Image de la noticia

Es tracta d´un projecte en el què s´han cercat colaboradors de perfil tècnic per a crear i mantindre la plataforma i també colaboradors amb perfil de l´àrea de salut per a revissar els continguts que es solicitarien incloure.

En la plataforma de serveis a emprenedors universitaris, Uniempren, http://www.uniempren.es/ vam publicar recentment un projecte de cerca de col·laboradors anomenat Lycke.
Aquest projecte consistia en una plataforma audiovisual amb un contingut que podia provocar diferents emocions positives en les persones. D’una banda hi hauria les persones que pujarien el contingut i d’una altra, les persones que el veurien, les aportacions voluntàries de les quals servirien per a mantenir la plataforma. En primer lloc, per a crear la plataforma es necessitaria la col·laboració d’un/a desenvolupador/a web. Els altres dos perfils de col·laboradors serien un/a psicòleg/òloga i un/a psiquiatre/a la tasca principal del qual seria revisar el contingut audiovisual abans de pujar-lo a la plataforma.

Més informació sobre el projecte ja tancat en http://www.uniempren.es/258_lycke