UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Globus

V Congrés Internacional EDO (CIEDO), Maig 2018

  • 14 de març de 2018
V Congrés Internacional EDO

Barcelona acollirà pel maig el Vè Congrés Internacional EDO “Lideratge i gestió del talent en les organitzacions”

L’Equip de Desenvolupament Organitzacional (EDO) de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya organitzen el Vè Congrés Internacional EDO “Lideratge i gestió del talent en les organitzacions”, que tindrà lloc a Barcelona el 9, 10 i 11 de maig de 2018. Alguns dels punts de què tractarà són l’aprenentatge dins les organitzacions, aprenentatge informal, la gestió del coneixement i els nous formats d’aprenentatge i la promoció de línies de treball conjunt entre universitat, administració pública i sector privat.

Per a més informació: http://edoserveis-uab.cat/congreso2018/

*Les notícies que es publiquen  al web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren a les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies