UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Recordatori d’emplenament del Qüestionari de qualitat del Butlletí On-line de Recursos Orientació (BORO)

  • 14 de maig de 2018
Ordinador

Recordatori d’emplenament del Qüestionari de qualitat del Butlletí On-line de Recursos Orientació (BORO) per als orientadors i les orientadores que no hagen emplenat el qüestionari enviat el mes de desembre de 2017

Ens posem en contacte de nou amb vostè per conèixer la seua opinió sobre el Butlletí On-line de Recursos Orientació (BORO). Això no li costarà més d’uns segons, ja que només li demanem que responga quatre preguntes, que seran tractades de forma anònima.

A l’OPAL ens esforcem contínuament per millorar la qualitat dels nostres serveis, ja que és molt important per a nosaltres conèixer les opinions de les persones que han rebut el BORO durant el 2017.

Gràcies a la seua col·laboració, podrem continuar treballant en la millora del Butlletí On-line de Recursos Orientació (BORO).

Per a més informació: http://www.fundacio.es/GestionOpal/AreaEmpleo/CuestionariosCalidad/CuestionarioCalidadBORO.asp

*Les notícies que es publiquen  al web de l’OPAL tenen únicament caràcter informatiu. Les condicions, els requeriments i els terminis de presentació seran els que figuren a les bases establertes i publicades per l’entitat convocant. L’OPAL no es fa responsable dels canvis o errors que hi puga haver.