UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

2017 Graduate Employment Study

  • 1 de setembre de 2017

Nou de cada deu dels nous graduats va triar la seua formació per les eixides laborals.

Accenture Strategy ha publicat recentment l´estudi “2017 Graduate Employment Study”, en el qual han participat més de 2.000 graduats de 2015, 2016 i 2017 pertanyents a la primera promoció dels que van nàixer a partir de 1993. Entre els resultats cal destacar que el 93% dels graduats espanyols d´enguany han triat els estudis en funció de les eixides laborals. D´altra banda, els graduats informen que són conscients de l´existència de sobrequalificació, per això els aspectes que més valoren amb vista a triar una ocupació són capacitats i experiències que els servisquen de preparació per a la pròxima ocupació (23%), oportunitats per a guanyar experiència global (23%), horari flexible (22%), treball interessant i reptador (22%) i oportunitats de formació (21%).

Finalment, el 87% dels entrevistats afirma que la seua formació els ha preparat bé per a la carrera professional. A més, aquesta generació es mostra disposada a continuar aprenent, ja que el 89% espera tenir accés a formació addicional en el seu treball.

 

Per a més informació:

https://www.accenture.com/us-en/insight-gen-z-rising

http://www.rrhhdigital.com/noticia/125336/Nueve-de-cada-diez-de-los-nuevos-graduados-eligio-su-formacion-por-las-salidas-laborales