UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Augmenta el pes de les carreres de l'àrea jurídic-social en el conjunt d'ofertes d'ocupació per a titulats universitaris, segons l'Informe Infoempleo-ADECCO 2018

  • 15 d’octubre de 2018

L'informe Infoempleo-ADECCO 2018, elaborat sobre la situació del mercat de treball a Espanya indica que ha augmentat el pes les titulacions de l'àrea jurídic-social en el conjunt d'ofertes d'ocupació per a titulats universitaris, passant d'un 40,8% en 2016 al 43,8% en l'últim any.

Pel que fa a la resta d'àrees acadèmiques, l'informe indica que les titulacions tècniques mantenen estable el volum d'ofertes que reben, augmentant lleugerament el seu pes pel que fa a 2016 (36,5%) en passar a sol·licitar-se en el 37,1% de les ofertes de 20187 en les quals s'especifica l'àrea de la titulació universitària.

El conjunt de titulacions relacionades amb l'àmbit de la salut ha reduït el seu volum d'aportació a l'oferta d'ocupació durant 2017, passant d'un 15,3% en l'exercici anterior al 13% en aquest últim any.

Les carreres universitàries de l'àmbit científic-experimental augmenten lleugerament la seua aportació al volum d'oferta en la qual s'especifica titulació, aglutinant el 3,5% en aquest últim any i recuperant el pes perdut en 2016.

Les carreres de la branca d'Arts i Humanitats han vist reduïda la demanda de titulats per part de les empreses, encadenant dos anys consecutius de pèrdua en l'oferta d'ocupació, des del 4,4% collit en 2015 al 2,7% actual.

L'informe complet es pot consultar clicant ací