UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

  • Globus

UVocupació posa en marxa un projecte pilot d'orientació professional per a estudiantat d'Enginyeria Química

  • 19 de desembre de 2018

Un total de 60 estudiants  i estudiantes de primer curs participen en un estudi pilot que ha posat en marxa UVOcupació, en col·laboració amb la coordinadora de primer curs del grau en Enginyeria Química, la professora Marta Izquierdo, de l'Escola d'Enginyeria ETSE-UV. Aquest estudi, que tindrà caràcter longitudinal, pretén conèixer l'evolució en matèria d'ocupabilitat de l'estudiantat del grau en Enginyeria Química de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV). 

Com a part del projecte, durant la primera sessió del proppassat 14 de desembre, els estudiants i les estudiantes van poder conèixer els serveis d’UVOcupació i reflexionar sobre aspectes importants per a la seua ocupabilitat a través de la realització d'un qüestionari que permetrà determinar la influència de l'orientació i de la participació en activitats formatives en l'optimització del seu procés d'inserció professional. A més, el projecte pretén dotar a aquests estudiants i estudiantes de les eines, les estratègies i les competències que es mostren més rellevants en la consecució d'una feina de qualitat.
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies