UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Dos crèdits per participar en l'organització dels fòrums d'ocupació i emprenedoria de la Universitat de València

  • 27 de setembre de 2019
Fòrum Facultat de Dret del curs 2018-2019
Fòrum Facultat de Dret del curs 2018-2019

La Fundació General de la Universitat de València, a través d’UVocupació, ofereix la possibilitat de participar en l'organització de Fòrums d'Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València i obtindre 2 crèdits ECTS. Aquesta convocatòria està dirigda a l'estudiantat universitari i les seues funcions seran la de col·laborar amb l'organització del fòrum, amb les activitats que es realitzaran en el marc del mateix -com a assistència a xarrades o relació amb les empreses i institucions- o col·laborar amb la seua dinamització.

Les persones interessades podran triar participar, en el període comprés entre octubre i desembre, en qualsevol dels següents fòrums: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, que se celebrarà el 22 d'octubre; Facultat de Ciències Socials, que ho farà el 30 d'octubre; i Facultat de Farmàcia, el 4 de novembre. Una vegada finalitzats, es publicarà una nova convocatòria per a la participació en els següents fòrums.

Les peticions s'atendran per ordre d'arribada i la selecció de participants es realitzarà d'acord a les necessitats de l'organització. Les despeses de desplaçament i menjar estaran coberts durant la celebració del fòrum.

Les persones interessades hauran d'enviar, fins al 14 d'octubre, un correu electrònic amb el seu nom, cognoms, DNI/NIE, telèfon, titulació i la facultat de preferència en la qual volen participar a l'adreça de correu uvempleo.usuarios@uv.es Hauran d'indicar, a més, en l'assumpte la següent frase: “Activitat de participació universitària Fòrum”. També és necessari que la disponibilitat siga per a participar durant un dia sencer.