UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Nova edició del curs sobre habilitats de comunicació i presa de decisions (2 ECTS)

  • 4 d’octubre de 2019
Curs ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’
Curs ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’

UVocupació llança la 18a edició del curs ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’, que s'impartirà del 14 al 18 d'octubre de 2019. L'activitat formativa pretén ser, durant 20 hores, un espai de reflexió i pràctica sobre les actituds i habilitats que permeten a les persones sentir-se satisfetes amb les seues pròpies vides, relacions i decisions importants.

El curs tindrà lloc a l'aula LPE de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València i l'impartiran els professors Ana Lucila Soto, Gloria Saavedra, José Luis Díaz, Laura Tormo i Juan Manuel Núñez. Els participants obtindran en finalitzar-ho un certificat amb els dos crèdits ECTS si han assistit, com a mínim, al 80% de les classes.

El programa està dividit en set temes generals: habilitats per a la vida, treball en actituds, les emocions com a moduladores, autoregulació I (enuig), autoregulació II (por), motivació i presa de decisions i maneig de conflictes. Cadascun d'ells, per part seua, es desglossa en diversos subtemes amb l'objectiu de facilitar el benestar emocional i les relacions interpersonals sanes.

Llista d'enllaços: