UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

UVocupació i ADEIT promocionaran l’ocupabilitat en els graus de Nutrició, Criminologia i Ciències Polítiques

  • UVocupació
  • 26 de novembre de 2019
Reunió del programa pilot entre UVocupació i ADEIT-UV
Reunió del programa pilot entre UVocupació i ADEIT-UV

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València ha impulsat un projecte pilot de promoció de l’ocupabilitat i la inserció laboral en els graus de Nutrició Humana i Dietètica, Criminologia, i Ciències Polítiques i de l’Administració, a través del seu servei d’ocupació, UVocupació, i d’ADEIT-UV.

En el seu objectiu per continuar millorant la inserció laboral de l’estudiantat, el Vicerectorat que lidera Adela Valero ha iniciat aquest programa, dirigit a tres titulacions amb marge de millora en la seua taxa d'ocupabilitat.

Les persones interessades realitzaran un mínim de 150 hores de pràctiques extracurriculars en empreses nacionals i estrangeres entre juliol i setembre de 2020.

Abans d'això tindran una sessió inicial d’orientació específica amb les tècniques d’UVocupació. A més, participaran en sessions de marca personal i cerca d’ocupació a través de les xarxes socials; emprenedoria, creativitat i adaptabilitat al canvi i comunicació efectiva.

Els i les participants també assistiran a una sessió de ‘networking’ amb l'empresa on realitzaran les pràctiques. En ella hauran de descriure’s a si mateixos i les seues aptituds en una activitat que es coneix com ‘Elevator Pitch’. Aquesta sessió la prepararan, així mateix, amb les orientadores.

Quan finalitze el programa se celebrarà un acte de reconeixement on es donarà un premi al millor ‘Elevator Pitch’ atorgat per les empreses participants, s’entregaran certificats de participació en el programa, es reconeixerà a les entitats participants i als tutors, etcètera. A més, els impulsors del projecte avaluaran l’estat de l’ocupabilitat d’aquestes titulacions després de l’execució del programa i també es realitzarà un seguiment per a comprovar els resultats un any després de finalitzar-lo.