UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport reuneix a més d’una vintena d’empreses en el seu primer Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria

  • UVocupació
  • 6 de febrer de 2020
 

La Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, al Campus de Blasco Ibáñez, ha sigut la quarta cita dels Fòrums d'Ocupació i Emprenedoria del curs 2019-2020 que organitza la Universitat de València, a través del Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, i UVocupació. Aquest dimecres, dia 5 de febrer, des de les 09:30 fins a les 17:00 hores, s’han reunit 21 empreses i entitats que han pres contacte directe amb l’estudiantat i les persones titulades en aquest àmbit acadèmic.

L’esdeveniment va començar amb una conferència inaugural a càrrec del director i entrenador de SANUS VITAE, Rubén Gadea, i presentat pel responsable de gestió acadèmica, Rafael Aranda.  

Abans, la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero; el degà de la Facultat, Salvador Llana; la directora d’UVocupació, Marisa Quintanilla; el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Borja Santamaría; i el gerent de la Fundació General de la Universitat de València, Cristóbal Suria, juntament amb altres autoritats i càrrecs universitaris, obrien les portes del Fòrum.

Durant tot el matí, seguides per centenars d'estudiants, es van donar cita taules redones dedicades a treballar a l’estranger, a l’emprenedoria i a les diferents eixides professionals. A més, la Fundació Trinitat Alfonso va realitzar la conferència de clausura a càrrec de la seua directora de projectes, Silvia Gómez. Per la seua banda, en l’esdeveniment van estar presents alguns dels principals clubs esportius de la Comunitat Valènciana: el València CF, el Levante UD, el Vila-real CF i el València Basket.

A més del contacte directe i l’aperitiu amb les empreses i entitats participants, les persones assistents a aquest primer Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria en la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport van gaudir d’una gran varietat de e-sports. També van poder acudir als tallers express del servei d'ocupació de la UV, inscrit en la Fundació General de la Universitat de València, per a revisar i optimitzar els ‘currículum vitaae’ i la marca personal.

Els Fòrums

La següent trobada tindrà lloc en la Facultat de Geografia i Història el pròxim 25 de febrer. Per la seua part, el 25 de març se celebrarà en la Facultat de Dret i el 5 de maig en la ETSE (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria). A més, com a novetat, es realitzarà el fòrum de l'àrea de Salut en la plaça Charles Darwin del Rectorat i el de l’àrea de Ciències al Campus de Burjassot-Paterna, que englobaran a totes les facultats del mateix àmbit en un mateix esdeveniment. En aquest cas, se celebraran els dies 1 i 2 d’abril, respectivament.

L’estudiantat i les persones titulades s’han d’inscriure prèviament en la jornada en la qual desitgen participar, a través de http://www.uv.es/bolsadetrabajo, per a obtindre un certificat d’assistència posterior i assegurar-se l’accés, ja que l'aforament és limitat. El procés d’inscripció es troba descrit ací.

D’altra banda, des d’UVocupació es recomana a aquelles persones en cerca activa d’ocupació que s’informen de les empreses que participaran en cada fòrum i que seleccionen les que són del seu interés. Per a qualsevol dubte, UVocupació està a la disposició dels usuaris i usuàries.

Llista d'enllaços: