UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

UVocupació duplica i quadruplica les places dels seus cursos de formació online amb crèdits

  • UVOcupació
  • 3 de juny de 2020
UVocupació duplica i quadruplica les places dels seus cursos
UVocupació duplica i quadruplica les places dels seus cursos

El servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, ha assumit el repte de duplicar i, en alguns casos, quadruplicar, les places per a inscriure’s en els seus cursos de formació amb crèdits de participació universitària en els graus. En total, totes aquestes accions formatives arriben a 500 places. L’objectiu és cobrir tota la demanda de formació amb crèdits per a l’estudiantat que no ha pogut realitzar activitats de caràcter presencial propostes per altres serveis a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.

Els cursos que han ampliat el seu nombre de places són els següents: “L’èxit d’emprendre”, “Eines per a la cerca d’ocupació”, “Estratègies per a la inserció laboral: anàlisi curricular i procés de selecció”, “Marca personal i xarxes socials” i “Competències professionals per a un acompliment eficaç en el lloc de treball”. Tots es realitzaran de manera online.

A més, s’ha creat una nova edició dels cursos “Educació financera per a l’ocupació i emprenedoria d’universitaris” i “Disseny, desenvolupament i presentació del pla d’empresa”, que ofereixen 40 i 35 places respectivament i que també es desenvoluparan online.

Per a accedir a l’oferta formativa i matricular-te, punxa en el següent enllaç.