UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

La Cambra Oficial de Comerç convoca les ajudes al foment de l’ocupació 2020

  • UVocupació
  • 24 de juliol de 2020
Ajudes ocupació Cambra de Comerç
Ajudes ocupació Cambra de Comerç

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València ha convocat les ajudes econòmiques destinades al foment de l’ocupació (2020) en el marc de Pla de Capacitació del Programa Integral de Qualificació i Ocupació. Estan dirigides, d’una banda, a la contractació i, per una altra, a l’autoocupació.

En aquest sentit, la primera línia de beneficiaris seran les pymes, micropymes i persones inscrites en el Règim Especial de Treballadors Autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de València que es troben donades d’alta en el cens de l’IAE.

Les ajudes per a aquestes entitats que hagen contractat a joves beneficiaris del sistema nacional de garantia juvenil i que hagen participat en el Pla de Capacitació, seran per un temps mínim de 6 mesos, 180 dies a temps complet. S’aprovaran 70 ajudes, amb un pressupost de 346.500 euros, 4.950 euros per cada persona jove contractada.

La segona línia són persones joves beneficiàries en el sistema nacional de garantia juvenil que almenys hagen finalitzat l’orientació vocacional del Pla de Capacitació en el marc del PICE i que s’hagen inscrit en el Règim Especial de Treballadors Autònoms, en un Col·legi Professional o mutualitat de previsió social.

Per a ells s’aprovaran 15 ajudes, amb un pressupost de 9.000 euros, 600 euros per cada persona jove que inicie un projecte empresarial, donant-se d’alta en el RETA i en l’IAE.

El termini per a presentar les sol·licituds ja ha començat i finalitzarà el 31 de desembre de 2020 o abans si s’esgota el pressupost previst en la convocatòria.

Llista d'enllaços: