UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

BYG On Campus: programa de foment de la formació per a l’ocupació i els valors per a persones amb discapacitat

  • UVocupació
  • 28 de juliol de 2020
BYG On Campus
BYG On Campus

La Fundació Endesa i Lo Que De Verdad Importa han posat en marxa la tercera edició de BYG On Campus, un programa presencial de formació per a l’ocupació amb enfocament de valors en el qual col·labora Fundació Universia. La beca està dirigida a persones universitàries o recentment graduades nascudes entre 1996 i 1999 i que compten amb un certificat de discapacitat major o igual al 33%.

Amb 60 places disponibles, el seu principal objectiu és ajudar a descobrir a les persones joves el seu propi valor afegit i que aprenguen a potenciar-ho per a construir una carrera professional, afrontant les característiques actuals del mercat laboral.

Per a aconseguir-ho, es realitzarà una setmana de ponències, activitats, tallers i testimoniatges entorn de la formació per a l’ocupació, el treball en equip i els valors. Serà del 2 al 4 d’octubre de 2020 en un espai al peu de la Serra de Gredos, a Àvila.

El termini per a inscriure’s romandrà obert fins al 3 de setembre de 2020 i l’11 de setembre s’anunciaran els seleccionats.

El programa està valorat en 1.229 euros per persona. No obstant això, el cost per persona universitària becada és de 90 euros. A més, les persones seleccionades per a aquesta beca passaran a formar part de la Comundiad BYG, que realitza diferents activitats durant l’any, amb especial recalcament en el foment del networking.

Llista d'enllaços: