UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

UVocupació llança la seua oferta formativa online amb crèdits per al primer quadrimestre del curs 2020-2021

  • Fundació General UV
  • 6 d’octubre de 2020
 

El servei d’ocupació de la Universitat de València, UVocupació, ha publicat per al primer quadrimestre del curs 2020-2021 una oferta de 10 accions formatives online. L’objectiu és que, a través d’aquests cursos, l’estudiantat i les persones titulades puguen potenciar, fomentar i agilitzar la seua inserció professional o adquirisquen coneixements per a posar en marxa un projecte empresarial.

En definitiva, “millorar la carrera profesional dels nostres egressats i egressades”, assenyala María Roncero, professora titular de la UV i coordinadora de l’Àrea de Formació d’UVocupació. “Són cursos que ajudaran a completar la formació de les persones titulades i/o estudiantes, així com a adquirir competències bàsiques que afavoriran l’èxit de la seua inserció profesional”, apunta.

Per a aquest curs acadèmic es mantenen els cursos amb els quals ja comptava el servei per la valoració que han rebut i la utilitat per a l’alumnat. Alguns d’ells són ‘Educació financera per a l’ocupació i l’emprenedoria d’universitaris’, ‘Ocupació i desenvolupament professional a l’empresa familiar’ i ‘Disseny, desenvolupament i presentació del pla d’empresa’.

Altres cursos es consoliden com ara ‘Estratègies per a la inserció laboral: anàlisi curricular i processos de selecció’, ‘L’entrevista de selecció de treball: formació per a l’adquisició de competències’, ‘Eines per a la cerca d’ocupació’ i ‘Competències professionals per a un acompliment eficaç en el lloc de treball’. Es tracta de cursos orientats a millorar les habilitats i les possibilitats d’inserció laboral mitjançant la realització d’un bon curriculum vitae i la preparació de processos de selecció i d’entrevistes de treball.

Amb vora 20 edicions, també tornen a llançar-se formacions com ara ‘Habilitats de comunicació i presa de decisions’, ‘L’èxit d’emprendre’ o ‘Aprén a emprendre’.

“Amb aquests cursos, podran aprendre a utilitzar les eines fonamentals per a realitzar una cerca efectiva del treball; se’ls ensenyarà a definir objectius professionals i com enfrontar un procés de selecció exitós, i se’ls mostrarà quines són les capacitats i habilitats que més s’estan demandant hui en les empreses”, explica María Roncero.

Tots els cursos estan reconeguts amb crèdits de participació universitària en els graus. Aquest certificat es podrà obtindre en aconseguir els requisits que estiguen previstos per a cadascun dels cursos. El període de matrícula ja s’ha iniciat i es mantindrà obert fins a la setmana anterior al començament de cada curs.

Llista d'enllaços: