UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Adela Valero: “UVinserta finalitza amb excel·lents resultats en l’ocupabilitat del nostre estudiantat”

  • Fundació General UV
  • 5 de novembre de 2020
Multipantalla de l'acte de cloenda d'UVinserta.
Multipantalla de l'acte de cloenda d'UVinserta.

La vicerectora d’Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero, va tancar l’acte de cloenda, celebrat aquesta setmana, del programa UVinserta, una iniciativa per a la millora de l’ocupabilitat dels graus de Nutrició Humana i Dietètica, Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, i Criminologia. En paraules de la vicerectora, aquest programa, que ha acollit a més d’una vintena d’estudiants, ha finalitzat amb “uns excel·lents resultats per a la inserció dels futurs professionals formats a la UV’.

L’acte de cloenda i reconeixement de UVinserta, en format en línia, va servir per fer un repàs dels principals resultats del programa durant el passat curs 2019-2020 i escoltar testimonis en primera veu de participants de la iniciativa. Entre les principals conclusions, es va destacar els bons resultats aconseguits a través de les sessions d’orientació individual i els cursos de formació en marca personal, emprenedoria i comunicació que es van impartir.

Aquest programa és un projecte pilot impulsat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València, en col·laboració amb el Banc Santander Universitats, a través del servei UVocupació i també d’UVpràctiques.

La cloenda, que va conduir la coordinadora d’UVocupació, María José Torres, va comptar també amb la participació del director d’Institucions i director territorial de la Comunitat Valenciana i Múrcia de Banc Santander, José Miguel Lorente, i de la directora d’UVocupació, Marisa Quintanilla, a més dels coordinadors dels graus participants i de les entitats col·laboradores.

La vicerectora Adela Valero va felicitar “a tot l’equip humà que ha treballat en aquest programa perquè siga tot un èxit” i va destacar que “UVinserta és un programa ambiciós que esperem que arribe al màxim nombre d’estudiants i estudiantes de la Universitat”.

Així mateix, José Miguel Lorente va afirmar: “És un orgull per al Banc Santander poder participar en projectes de promoció de l’excel·lència, la inclusió, la millora de l’ocupabilitat i la cultura de l’emprenedoria com és el programa d’UVinserta”. 

D’altra banda, UVocupació té previst celebrar l’acte de cloenda d’un segon programa d’ocupabilitat executat enguany, UVcapacitas, adreçat a la inserció professional de titulats i titulades amb discapacitat. Aquest acte serà també en línia el pròxim 24 de novembre, a les 17 hores.