UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Oberta la matrícula als cursos en línia amb crèdits d'UVocupació per a juny i juliol

  • Fundació General UV
  • 28 d’abril de 2021
Una alumna segueix un curs online.
Una alumna segueix un curs online.

L'oferta formativa està integrada per set accions formatives que busquen capacitar a l'estudiantat per a una ràpida incorporació al món laboral. Totes les activitats s'impartiran a distància, a través de l'Aula Virtual de la UV.

Aquesta nova edició dels cursos formatius d'UVocupació, el servei d'ocupació de la Universitat de València (UV), tractaran sobre emprenedoria, educació financera, cerca de treball, competències professionals, pla d'empresa i marca personal. Igual que en l'anterior període i com a protocol de prevenció per la COVID-19, totes les activitats es dictaran a distància, a través de l'Aula Virtual de la UV.

La matrícula es pot realitzar ja en www.uv.es/uvocupaciocursos i estarà oberta fins a la data d'inici de cada curs o fins a esgotar les places vacants. Per a complir l'objectiu de complementar els coneixements específics i tècnics de cadascuna de les titulacions de la Universitat, els professors proposaran, segons el cas, una sèrie de recursos, videoconferències, activitats avaluables i qüestionaris que s'hauran de realitzar mentre estiga obert el curs.

A més de tindre reconeixement de crèdits de participació universitària en els graus, els tallers ofereixen una àmplia formació en eines i tècniques per a trobar un treball adequat a la formació rebuda per l'estudiantat.

“Com és habitual, aquests cursos són de molta utilitat per a l'alumnat. Si encara no han pogut matricular-se en altres edicions, poden fer-ho en aquesta edició i millorar les seues capacitats formatives en ocupació”, ha comentat la professora titular de la UV i coordinadora de l'Àrea de Formació d'UVocupació, María Roncero, alhora que ha destacat: “L'oferta formativa és variada per a garantir la inserció laboral de l'estudiantat. Per això, us convidem a veure la llista completa dels cursos, que a més, estan reconeguts amb crèdits de participació universitària”.

Els cursos amb major trajectòria són “L'èxit d'emprendre” (24a edició), “Eines per a la Cerca d'Ocupació” (30a edició), “Estratègies per a la inserció laboral: anàlisi curricular i processos de selecció” i “Competències professionals per a un acompliment eficaç en el lloc de treball” (en la seua 27a edició). 

D'altra banda, també estan disponibles algunes de les formacions més noves com a “Educació financera per a l'ocupació i l'emprenedoria d'universitaris” (4a Edició), “Marca personal i cerca d'ocupació a través de xarxes socials” (7a edició) i “Disseny, Desenvolupament i presentació del pla d'empresa” (10a edició).