UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

S'inicia el programa Inserta per a reforçar la inserció laboral de l'alumnat de grau

  • Fundació General UV
  • 13 de maig de 2021
Un estudiant universitari.
Un estudiant universitari.

La videoconferència de benvinguda es va realitzar el dijous 13 de maig i en ella es va detallar el calendari d'accions, el personal docent implicat i totes les qüestions relacionades al desenvolupament i la gestió del programa de la Universitat de València que compta amb la col·laboració del Banc Santander.

L'edició 2021 del Programa Inserta va arrancar, en format en línia, amb l'objectiu central de reforçar la inserció laboral de l'alumnat de tercer i quart curs dels Graus en Nutrició Humana i Dietètica, Criminologia, i Ciències Polítiques i de l'Administració Pública de la Universitat de València.

El programa, organitzat pel Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través d'UVocupació, i en col·laboració amb el Banc Santander, cerca millorar l'ocupabilitat de l'estudiantat. Per això, amb sessions formatives individuals i grupals, s'incentiva als participants en l'aprenentatge de competències per a definir els seus perfils i objectius professionals transversals. 

A més, promociona l'ocupabilitat gràcies a l'obtenció de recursos i tècniques per a la cerca eficaç d'ocupació, el coneixement del mercat laboral, la identificació d'interessos, l'anàlisi i autoconeixement de les habilitats personals, la presa de decisions per a la planificació del projecte professional, entre altres qüestions.

L'itinerari formatiu tindrà lloc en els mesos de maig, juliol i setembre. Entre les activitats que seran impartides es troben dues sessions d'orientació individual de coaching i quatre accions formatives distribuïdes en els següents cursos: “Marca personal i cerca d'ocupació a través de les xarxes socials”, “Emprenedoria, creativitat i adaptabilitat al canvi”, “Comunicació efectiva” i “Competències digitals bàsiques per a millorar la productivitat i ocupabilitat”. 

Per a finalitzar, es realitzarà un Networking empresarial per a impulsar la carrera laboral dels assistents a través d'una ​jornada en línia d'orientació professional amb prestigioses empreses.