UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Arranca el primer programa de mentorització de la UV per a la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat universitari

  • Fundació General UV
  • 27 de maig de 2021
Una professional ensenya a una jove estudianta davant l'ordinador.
Una professional ensenya a una jove estudianta davant l'ordinador.

La Universitat de València, a través del seu servei d’ocupació, posa en marxa el primer programa de mentorització per a la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat UV. Fins el pròxim 15 de juny, romandrà obert el període de sol·licituds, que caldrà gestionar telemàticament mitjançant la Seu Electrònica UV.

‘Shadowing’ és el nom de la nova iniciativa d’UVocupació que forma part de les accions per al foment de l’ocupabilitat del Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius i que compta amb la col·laboració de Banco Santander.

La participació és gratuïta, i tota la informació sobre requisits per a ser ‘mentee’ i inscriure-s’hi es troba en aquest enllaç.

Els ‘mentees’ rebran els coneixements dels seus mentors, tots ells professionals de prestigi, per a millorar la inserció professional i/o desenvolupament de carrera.

Per tant, l’objectiu final del programa és que els mentors orienten, guien i aconsellen a l’estudiantat mentoritzat en el seu camí cap a la inserció laboral a través de la transferència d’experiències, coneixements i vivències generades pels mentors i mentores.

El programa es desenvoluparà al llarg de tres sessions de mentoria entre setembre i octubre de 2021, i l’estudiantat mentoritzat participarà, a més, en activitats, com ara seminaris, xarrades i ponències.

Llista d'enllaços: