UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Treballem: En què treballen els nostres estudiants?

  • Gabinet de la Rectora
  • 27 de desembre de 2021
Treballem: En què treballen els nostres estudiants?
Treballem: En què treballen els nostres estudiants?

Estudiants i egressats de la Universitat conten la seua experiència formativa i les claus i consells sobre la seua etapa formativa que els han possibilitat desenvolupar-se professionalment.

La Universitat de València fa un important esforç per aconseguir una elevada ocupabilitat de les i els nostres estudiants.

A l’esforç que es realitza en la creació dels plans d’estudi, tant de grau com de màster oficial, que compten amb la participació de les organitzacions de la societat civil, col·legis professionals i empreses, se suma el treball que es fa en les facultats i l’escola.

UVocupació és el servei de la Universitat de València que actua com a agent d’ocupabilitat reconegut per la Generalitat Valenciana i dóna servei a les i els estudiants per accedir al mercat de treball.

A més, UVocupació realitza un seguiment de l’ocupabilitat dels nostres graus i màsters i s’interessa per les condicions de treball de les i els titulats per la Universitat de València.

‘Treballem’ és un format audiovisual produït per UVcomunicació amb el suport de la Fundació General de la Universitat de València i els deganats i direcció dels centres, realitzat pel Taller d’Audiovisuals de la UV.

Vols conèixer en què treballen les i els nostres titulats?

Alejandra Escutia va estudiar ADE+Dret i és jutgessa en pràctiques; Óscar Caballero va estudiar Biologia i és investigador FPI al Museu de Ciències Naturals de Madrid; Paco Aràndiga va estudiar Matemàtiques, va fer el màster de Ciències de Dades i treballa com a consultor de ‘Business Intelligence’’.

Inés Vivas és professora de secundària després d’estudiar Geografia i Medi Ambient; Elena Pardo és Infermera; Iván Vicente va estudiar Economia i és investigador predoctoral; i Sandra Soler va estudiar Nutrició Humana i Dietètica i treballa com a dietista i nutricionista.

Kevin Ferrara va estudiar Enginyeria Electrònica Industrial i el màster en Electrònica i actualment treballa com a cap del departament d’I+D en una empresa d’electrònica de potència; Paula Martínez es psicòloga infantil; i Julián Marzal va cursar el grau en Història de l’Art i és taxador d’obres d’art.

Coneix les seues històries ací: https://go.uv.es/x1nLNs4

Al portal UVnotícies pots saber més sobre aquest format audiovisual: https://go.uv.es/QyGh2FD

Pots accedir a UVocupació a través d’aquest enllaç: https://www.uv.es/uvocupacio