UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

El Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València reunirà més de 200 empreses i entitats a nou centres

  • Fundació General UV
  • 18 de gener de 2022
Fòrum de la Facultat de Magisteri, curs 2021-22. Foto: Miguel Lorenzo.
Fòrum de la Facultat de Magisteri, curs 2021-22. Foto: Miguel Lorenzo.

El Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València per al curs 2021-2022 es reprén aquest mes de gener després del primer període d’exàmens. Seran nou encontres els que tindran lloc entre el pròxim dia 31 i el 28 d’abril, els quals reuniran més de 200 empreses i entitats que connectaran els mons universitari i laboral a nou centres i espais dels tres campus.

Amb l’èxit de les dues primeres edicions, que concentraren prop de 60 organitzacions a Farmàcia, en modalitat online, i a Magisteri, que celebrà el Fòrum per primera vegada i, a més, en modalitat presencial, es recuperen les trobades entre la Universitat i el món laboral, cent per cent presencials, a les facultats de Ciències Socials (31 de gener); de l’Activitat Física i l’Esport (2 de febrer); de Dret (16 de febrer); de Geografia i Història (24 de febrer); de Filosofia i Ciències de l’Educació, que també acollirà per primera vegada el Fòrum (9 de març); i de Filologia, Traducció i Comunicació (31 de març).

Així mateix, tornaran a celebrar-se fòrums per branques de coneixement com són els de Ciències de la Salut, a la plaça Charles Darwin del Rectorat el dia 3 de març; Ciències, al Campus de Burjassot-Paterna el 7 d’abril; i Enginyeries, a l’ETSE-UV el 28 del mateix mes.

Organitzat pel Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través d’UVocupació –servei inscrit en la Fundació General de la UV–, el Fòrum d’Ocupació i Emprenedoria de la Universitat de València pretén facilitar el contacte personal entre empreses/entitats/institucions, i universitaris i universitàries. Es tracta d’un programa amb més d’una dècada de trajectòria, concebut per a promoure l’ocupabilitat de l’estudiantat universitari i l’ocupació de qualitat, oferint una oportunitat única d’establir contactes amb els responsables de recursos humans de les entitats participants.

A més, en els diferents encontres professionals es realitzen xarrades, tallers i taules redones on les empreses donen a conéixer les seues organitzacions i informen dels perfils demandats. També és una activitat prou habitual els speed networking entre empreses, així com la presència d’un estand propi d’UVocupació que ofereix en cada fòrum un servei d’orientació per a revisar i optimitzar tant el curriculum vitae com la marca personal de les persones candidates.

En aquest sentit, el servei d’ocupació de la Universitat de València recomana a les persones en cerca activa d’ocupació que s’informen de les empreses que participaran en cada fòrum, que seleccionen les que són del seu interés i que es documenten sobre elles, per a la qual cosa tenen disponible tota la informació en els webs específics dels diferents fòrums.

La programació dels fòrums així com les empreses i entitats participants es poden consultar uns dies abans a través d'aquest web.

En el menú de l’esquerra d’aquesta mateixa pàgina es poden seguir igualment les instruccions per a participar en els fòrums com a estudiant/a o com a empresa.

Llista d'enllaços: