UVocupacióFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Oberta la inscripció en el Programa Inserta 2022 per a la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat de grau

  • Fundació General UV
  • 14 de febrer de 2022
Estudiantes i estudiants en el Campus dels Tarongers de la UV.
Estudiantes i estudiants en el Campus dels Tarongers de la UV.

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través d’UVocupació i en col·laboració amb Banco Santander, ha obert la inscripció en la 3a edició del Programa Inserta per a la millora de l’ocupabilitat de l’estudiantat de grau de la Universitat de València. El termini per a inscriure-s’hi romandrà obert fins el pròxim 28 de febrer inclòs.

Adreçat a estudiantat de tercer i quart curs de grau, el principal objectiu del programa és millorar l’ocupabilitat de l’estudiantat de la Universitat de València, especialment, d’aquell que es troba realitzant els seus estudis en les titulacions de Biologia, Ciències Gastronòmiques, Comunicació Audiovisual, Filosofia, Història de l’Art, Història, Sociologia i Turisme.

Inserta arriba en 2022 a la seua tercera edició, consolidant-se així un programa formatiu que pretén impulsar la futura inserció laboral de l’estudiantat universitari a través de l’aprenentatge de competències professionals, les quals es recullen en un itinerari d’accions que passen pel coaching individual (orientació laboral personalitzada); la realització de tres cursos sobre marca personal, comunicació efectiva i competències digitals; i la promoció professional mitjançant la tècnica de networking empresarial.

La beca formativa proporcionarà a les persones participants en el programa, a més, les eines i els recursos per a definir els diferents perfils i objectius professionals, generar aliances i xarxes que faciliten la promoció de l’ocupabilitat, i conéixer les eixides professionals de cada titulació.

El termini d’inscripció en el programa està obert fins el pròxim 28 de febrer (inclòs). El dia 8 de març es publicarà la resolució provisional de les persones admeses i excloses, i el dia 30 del mateix mes es farà pública la resolució definitiva de l’estudiantat admés.

Llista d'enllaços: