UVocupacioUniversitat de ValenciaFundació GeneralOPAL Logo del portal

  • Foro d'ocupació

Ocupació i emprenedoria

Ets estudiant? Busques feina?

Inscriu-te en la nostra Agencia de Col·locació/Borsa de Treball a través d’aquest enllaç: www.uv.es/bolsadetrabajo, i tindràs accés a:

  • Agencia de Col·locació/Borsa de treball: on les empreses interessades a contractar estudiants o titulats de la UV publiquen les seues ofertes, que aniràs rebent al teu correu electrònic segons el teu perfil professional.
  • Panell d´Ofertes d´Ocupació: servei que recopila setmanalment ofertes d´ocupació publicades en diferents mitjans de comunicació i que t’enviem al teu correu electrònic perquè tingues més opcions d´inserció.
  • Directori d´Empreses: on més de mil empreses que ofereixen ocupació estan esperant que els envies el teu acte candidatura.
  • Enregistrar el teu videocurrículum: Diferencia´t de la resta de candidats i enregistra el teu acte presentació en format audiovisual. Augmentaràs les possibilitats d´inserció laboral.
  • Butletí Universitari d´Ocupació: El BUO és un butlletí gràcies al qual les empreses i els estudiants i titulats de la Universitat estan al dia de les notícies i novetats relacionades amb el mercat de treball

 Ets una empresa? Necessites contractar estudiants o titulats de la UV?

Si ets una empresa i necessites personal, pots inscriure´t com a empresa en la Agencia de Col·locació/Borsa de Treball i publicar-hi les teues ofertes de manera gratuïta.

L’OPAL disposa d’una base de dades amb més de 10.000 usuaris, permanentment actualitzada, tant estudiants com titulats amb experiència o sense.

Accedeix a la nostra pàgina www.uv.es/bolsadetrabajo i registra´t. I si no saps quina titulació sol•licitar, pots contactar amb el personal tècnic de l’OPAL que t’assessorà personalitzadament.

+ informació

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies