University of Valencia logo Logo Department of Accountancy Logo del portal

XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat. València, 28-29 octubre 2021.

  • October 26th, 2021
Image de la noticia

XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat. València, 28-29 d'octubre del 2021.

En modalitats presencial i en línia, està organitzat per la Universitat de València (UV), la Universitat Catòlica de València Sant Vicent Màrtir (UCV) i la Comissió d'Història de la Comptabilitat d'AECA.

Els dies 28-29 d'octubre se celebra a València la XII Trobada Esteban Hernández Esteve d'Història de la Comptabilitat.

El tema d'aquesta dotzena edició és la rendició de comptes i la contribució social de la comptabilitat. Pretén evidenciar l'ús eficient de la comptabilitat com a instrument de gestió de fons públics i privats al llarg del temps a diferents escenaris i la seva aportació al desenvolupament de la societat.

Amb presència internacional de ponents i assistents, s'adreça a investigadors/es de la comptabilitat, però també a historiadors/es, arxivers/es, etc. S'han previst conferències, taules rodones i sessions paral·leles (https://xiiencuentrohistoria.aeca.es/programa)

Es realitza a dues seus històriques: el Col·legi Major Rector Peset (UV) i la seu de Marquès de Camp (UCV) i amb el patrocini de la Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, la Facultat d'Economia i el Departament de Comptabilitat de la UV, UCV i el Col·legi d'Economistes de València.