Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Logo del portal

8ª Jornada sobre experiències en Pràctiques Externes i elaboració de TFG (Online)

  • 6 de novembre de 2020
Imagen Jornada Practicas Externas

Tal com hem vingut organitzant en els darrers anys, el pròxim dia 12 de novembre de 2020, realitzarem la "8ª JORNADA SOBRE EXPERIÈNCIES EN PRÀCTIQUES EXTERNES I ELABORACIÓ DE TREBALLS DE FI DE GRAU (ONLINE)".

L'horari de la jornada serà de 16:00h a 18:30h.

Aquesta jornada està orientada exclusivament als estudiants matriculats en Pràctiques Externes i TFG, podent acudir també estudiants de 3r curs.

L'objectiu de la jornada és presentar un referent inicial basat en la experiència i bones pràctiques de el curs passat, servint de punt de partida als estudiants que cursen aquest any les assignatures de "Pràctiques" i "TFG". Per això, participaran com a ponents estudiants que van obtenir
les màximes qualificacions en aquestes assignatures, i que narraran on van realitzar les seues pràctiques externes i el TFG realitzat, aportant la seva visió particular i donant consells als estudiants que enguany comencen aquest procés.

A més, la jornada començarà amb una ponència a càrrec de prof. Dr. Guillem Olcina, de la Universitat d'Extremadura. La conferència portarà per títol: "GRADUAD@ EN CIÈNCIES DE L'ACTIVITAT FÍSICA I L'ESPORT I ARA QUÈ? ORIENTACIONS PROFESSIONALS DES DE EXPERIÈNCIA"(adjuntem el díptic amb la resta d'informació en el correu).

Aquest any, a causa de la situació excepcional de pandèmia, la jornada es realitzarà "100% en línia" mitjançant la plataforma "Blackboard Collaborate".

 - Serà imprescindible que, prèviament a la jornada, els alumnes s'inscriuen a través del següent link: https://forms.gle/2htKMmJJQGLT4sPNA

- La sala d'accés a la sessió serà la següent:

https://eu.bbcollab.com/guest/30584239904742978b2719619394c2d4

- Es podrà accedir a la sala 15 minuts abans de l'inici de la jornada (15:45h).

S'emetrà certificat d'assistència a tots els alumnes inscrits que assisteixen a la jornada.

Llista d'enllaços: