Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Exposició Creadors valencians pels Drets Humans
'Creadors valencians pels Drets Humans. 70 anys de la Declaració dels Drets Humans'

Comisariada pel dissenyador Boke Bazán, l´exposició 'Creadors valencians pels drets humans. Setanta anys de la Declaració Universal dels Drets Humans' reuneix dissenyadors gràfics valencians de primera línia, catorze dones i setze homes, alguns dels quals, com ara Mariscal, Pepe Gimeno o Dani Nebot, ja van participar en la primera edició. En el seu conjunt, les obres gràfiques interpreten, cadascuna des del seu particular punt de vista, els principis de la dignitat humana recollits en la Declaració Universal dels Drets Humans, un dels textos més visionaris de la nostra història contemporània, alhora que llancen una mirada esperançadora i mobilitzadora de consciències. 

Aquesta exposició va ser inaugurada a La Nau a novembre de 2018. Després de València, ha estat Gandia el lloc elegit per iniciar la seua itinerància. Es podrà visitar fins el 31 d’octubre.

 

Període de l'esdevenimentDe 8 de juliol de 2019 a 31 d’octubre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Sala d’exposicions de la Universitat de València a Gandia (c/Tossal 8. Gandia)

 
Organitza

Centre de Gandia de la Universitat de València

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat

Vicerectorat de Cultura

La Nau

Amnistia Internacional.

www.uv.es/cig

 

Contacta cig@uv.es