Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

MOOC
'Història de la ciència. Introducció general'. Obert el termini d'inscripció

El Servei de Formació i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València ofereix a la comunitat universitària i al públic en general aquest curs online en obert, accessible a través de la plataforma internacional MiríadaX per a cursos MOOC. Els participants en el curs tindran l'oportunitat de gaudir, de forma gratuïta, d'accés a tots els continguts del curs i als test d'avaluació.

El curs, que començarà el 6 de maig de 2019, versa sobre la història de la ciència, de la tecnologia i de la medicina. Està organitzat cronològicament i articulat a través d'una selecció de personatges, espais i objectes que permeten caracteritzar cada període des de perspectives poc habituals. D'aquesta manera, s'ofereix una introducció a les noves tendències de la investigació històrica, al mateix temps que serveix per pensar críticament qüestions d'actualitat relacionades amb la ciència, la tecnologia i la medicina.

L'elaboració del curs ha estat coordinada per Josep R. Bertomeu, director de l’Institut d’Història de la Medicina i Ciència López Piñero, amb la participació de diferents especialistes, en el marc de les convocatòries de cursos MOOC oberta pel SFPIE. La producció dels vídeos que conformen el curs ha anat a càrrec del personal tècnic de la Unitat d'Innovació Educativa del SFPIE i els enregistraments s'han dut a terme a les seves instal·lacions.

El curs s'allotja a la plataforma MiríadaX, la de major difusió i impacte de MOOC al món hispanoamericà, gràcies a un conveni subscrit entre la Universitat de València i la pròpia plataforma, de manera que els MOOC produïts per la nostra universitat siguen accessibles pel major nombre de persones. L'alumnat que finalitze el curs amb èxit tindrà la possibilitat d'obtenir un certificat que així ho acredite.

Els vídeos que conformen el curs també estan disponibles al canal de YouTube UV-SFPIE a la llista de reproducció "MOOC: Curso online de Historia de la ciencia".

 

Data De 3 d’abril de 2019 a 15 de juliol de 2019. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

On-line

 
Organitza

Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE)..

https://www.uv.es/sfpie

 

Contacta moocuv@uv.es

 
Més informació