Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Cartell de les Jornades
La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere col·labora amb les Jornades ComMujeres

El pròxim 26 de novembre a les 11.30 tindran lloc les Jornades ComMujeres. Reptes i oportunitats de la dona en l'entorn digital. Trencant bretxes.

La Càtedra de Bretxa Digital de Gènere i la Unitat de Igualtat col·laboren en aquestes jornades amb el projecte “ComMujeres. Comunicació Digital i Gènere”, pertanyent a la Càtedra d'Estudis de Gènere de la Universitat de Valladolid.

Aquests actes s'emmarquen dins de les activitats organitzades per la Universitat de València amb motiu del #25N Dia Mundial contra la Violència de Gènere.

En les conferències es parlarà sobre la situació de la dona en el sector TIC i les possibilitats de futur. D'emprenedoria tecnològica i social i de com aquests elements poden ser de gran ajuda per a donar unes possibilitats d'ocupació a la dona i reduir així el risc de patir violència de gènere.

Cal ressaltar que les jornades s'han programat dins de les assignatures d'Enginyeria, Societat i Universitat del Grau en Enginyeria Informàtica, Grau en Enginyeria Multimèdia, Grau en Enginyeria Telemàtica i el Grau en Enginyeria Electrònica Industrial de la Escola Tècnica Superior d’Enginyeria. En la resta de graus no ha sigut possible per incompatibilitat horària, però s’ha recomanat a l'alumnat el seu seguiment una vegada es publiquen els vídeos en el canal de YouTube de la càtedra: https://go.uv.es/gencatic/youtube

 

Data 26 de novembre de 2020 d' 11:30 a 14:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Càtedra de Bretxa Digital de Gènere.

https://www.uv.es/gencatic

 

Contacta uvcatedres@uv.es

 
Més informació