Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Curso de EF: Aspectos clave para su competitividad y perdurabilidad. 12ª Edición

El nostre curs d'Empresa Familiar: Aspectes clau per a la seva competitivitat i perdurabilitat (12ª Edició) començarà el pròxim 07 de febrer amb Francisco Vallejo (Conseller Delegat de Pinturas Isaval) que ens proporcionarà informació sobre 'La família propietària i els seus rols en la direcció i el govern de l'empresa'.

El curs està dirigit a tots els alumnes universitaris de grau i postgrau de tots els àmbits, estudiants amb vocació emprenedora o membres de famílies empresàries i professionals, i persones interessades a conèixer la problemàtica de l'empresa familiar al nostre país. Té com a objectiu donar a conèixer què és una empresa familiar, quins agents intervenen en ella, quins són els problemes i les fortaleses d'aquest tipus d'empresa a més de comprendre el procés de successió, els conflictes típics en aquestes empreses així com el relleu intergeneracional i la problemàtica del lideratge.

Els alumnes podran aprendre i assimilar un conjunt de conceptes sòlids i nous des dels quals entendre amb més claredat les qüestions estratègiques, organitzatives, humanes, economicofinanceres i jurídiques presents de manera ineludible en les EF. En el curs s'estudiaran, de la mà de professors i professionals especialitzats en aquesta mena de problemàtiques, i des d'una perspectiva interdisciplinària i pràctica, els grans temes de la successió, els canvis de generació, la incorporació i retribució de familiars, el paper dels professionals o la confecció d'un protocol familiar que ordene i regule totes les relacions entre la família i l'empresa.


El curs consta de cinc mòduls:


Mòdul 0 - Introducció a l'Empresa Familiar


Mòdul 1 - Govern i Direcció en l'Empresa Familiar


Mòdul 2 - Gestió de les Emocions de l'Empresa Familiar


Mòdul 3 - Aspectes legals de l'Empresa Familiar


Mòdul 4 - Aspectes financers de l'Empresa Familiar


Mòdul 5 - Visita Formativa


Dates: del 07 de febrer al 08 de maig de 2020


Programa


Pots preinscriure't en el curs ací.

 

Període de l'esdevenimentDe 7 de febrer de 2020 a 8 de maig de 2020. Divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Campus Tarongers

 
Organitza

Cátedra de Empresa Familiar.

 

Contacta cef.uveg@gmail.es