Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Dones del món. HumanFest
Humanfest: Dones del món

Organitzada conjuntament per la Universitat d'Estiu de Gandia i el festival HumanFest, amb el suport de Teika. El seu objectiu és visibilitzar el paper de les dones a través del cinema.

Dones del món és un projecte de l’Humans Fest específicament dedicat a noves cineastes i artistes a partir del qual es visibilitzen les obres de dones cineastes de tot el món. Aquest projecte ha tingut projeccions a França, Kénia i Senegal i a més s’han realitzat dues exposicions fotogràfiques d’Ana Yturralde i de Lola Pérez de Villegas Muñiz.

Aquesta és la primera vegada que Dones del món es presenta al País Valencià i per això hem triat les operes primes de tres cineastes que han escollit el gènere documental per a les seues obres des de punts de vista ben diferents: Marcia Castillo amb “Siete leguas” relata la diversitat funcional a través d’un taller de dansa; Claudia Estrada relata  l’esgarrifós testimoni de tres víctimes del feminicidi a Mèxic en “Las flores que arrancas”; i finalment Diana Díaz ens parla amb un llenguatge subtil i poètic de la situació de huit persones refugiades centroamericanes a “Desde Centroamérica con amor”, produït per ACNUR.

PARTICIPEN:

Diana Díaz, realitzadora

Claudia Estrada, realitzadora

Marcia Castillo, realitzadora

Presenta: Puri Naya, dircom de Teika

 

Data 20 de juliol de 2020 de 19:00 a 20:30. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

www.uv.es/ueg

 
Organitza

Centre Internacional de Gandia

HumanFest

Teika.

www.uv.es/uvgandia

 

Contacta uvgandia@uv.es

 
Més informació