Logo de la Universitat de València Logo UVcomunicació Logo del portal

Cartell de la trobada
II Encontre de Municipis del Bé Comú de la Comunitat Valenciana

El pròxim 3 de març tindrà lloc en el Centre Cultural La Nau la segona edició de l’Encontre de Municipis del Bé Comú Comunitat Valenciana, organitzat per l’Associació Valenciana per al foment de l’Economia del Bé Comú i la Càtedra EBC de la Universitat de València.

Aquesta proposta obeeix a la necessitat de posar en comú els esforços que des de les diferents administracions locals s'estan fent per a millorar les seus pràctiques de gestió a través de l'ús de criteris ètics, socials i mediambientals.

L'Economia del Bé Comú s'està convertint en un model econòmic de referència, no solament per a les empreses, sinó també per a les Administracions Públiques. L'aplicació dels seus principis i de les seues eines (balanç i matriu del Bé Comú) pot ajudar a les administracions locals a millorar els seus processos de gestió, introduint criteris ètics, socials i mediambientals.

Aquesta jornada té com a finalitat donar a conéixer el model de l'EBC a les administracions locals de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de millorar la seua gestió. En aquest sentit, es planteja la celebració d'una jornada dirigida a polítics i tècnics de les administracions locals, per a compartir experiències i per a conéixer millor les eines del model de l'EBC.

L’esdeveniment se celebrarà el pròxim 3 de març en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València. Inscripció gratuïta a catedraebc@uv.es.

 

Data 3 de març de 2020 de 09:00 a 15:00. Dimarts.

 
 
Lloc de realització

La Nau

 
Organitza

Càtedra Economia del Bé Comú.

 

Contacta catedraebc@uv.es

 
Més informació